MasterChef 4 - Μαρία: «Βοήθησα τη Μάρλεν και το μετάνιωσα»

MasterChef 4 - Γιώργος: «Η Μαρία θέλει να είναι στρίτζω»

Το βράδυ της Τετάρτης (03/06), είδαμε τους παίκτες του MasterChef να χωρίζονται σε δύο ομάδες, στην «κόκκινη» και την «μπλε».
Διαγωνίστηκαν με έναν τοίχο ανάμεσά τους και η κουζίνα γέμισε με ένταση και φωνές.

Μελέτη: Επικό tweet για τις φωνές της Μάρλεν στο χθεσινό επεισόδιο MC4

Μετά το τέλος της απαιτητικής δοκιμασίας, ο Γιώργος Κρικοριάν συνάντησε τους επίδοξους σεφ και τους ζήτησε να σχολιάσουν όλα αυτά που συνέβησαν.

Πολύς λόγος έγινε και για τις φωνές των παικτών της κόκκινης ομάδας, αφού πολλοί θεώρησαν ότι το έκαναν επίτηδες για να σαμποτάρουν τους «μπλε».

«Ο Διονύσης (κόκκινη ομάδα) με κοίταγε στα μάτια και μου έλεγε θα σε ενοχλώ μέχρι να σπάσεις! Του έριξα ένα βρισίδι, γέλασε και στήσαμε το πιάτο μας», είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Μαρία είναι γκρινιάρα. Είναι καλό κορίτσι, αλλά έχεις λάθος πρότυπο. Θέλει να είναι στρίτζω».

MasterChef - Μαρία: «Θα φάει παντόφλα ο Μπέλλος!» 

Μιας και μιλήσαμε για τη Μαρία, η νεαρή παίκτρια δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Θεωρώ  όλους τους παίκτες αντίπαλους, ακόμα και τον Δημήτρη. Φέτος το MasterChef πρέπει να το κερδίσει γυναίκα. Αν δεν είμαι εγώ αυτή η γυναίκα, δε θα είναι καμία άλλη».

Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Μάρλεν τονίζοντας: «Η Μάρλεν έπαιξε βρώμικα  στη δοκιμασία του τοίχου. Είναι από τα άτομα που βοήθησα και το μετάνιωσα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top