K2: Απόψε ένα επεισόδιο που θα σας καθηλώσει!

Νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 24:0, στο Star

Δείτε εδώ το trailer του 2ου επεισοδίου

Μια ακόμη ιστορία για ένα πλούσιο κορίτσι και τον σωματοφύλακά του; Όχι σε αυτή την περίπτωση. Όλοι ζουν με πόνο. Ένας άντρας, που ορκίζεται να μην αγαπήσει και να μην εμπιστευθεί ξανά. Ένα κορίτσι, που θέλει να χρησιμοποιήσει την αγάπη με λάθος τρόπο. Μια γυναίκα, που εγκατέλειψε την αγάπη και “αγκάλιασε” το κακό. Ένας φιλόδοξος άντρας, με φανταχτερή εμφάνιση και σκοτεινά κίνητρα. Τέσσερις ασυνήθιστοι χαρακτήρες, που ζητάνε μόνο ένα πράγμα: εκδίκηση. Όμως η ζωή έχει πάντα τα δικά της σχέδια…

Η δραματική αισθηματική σειρά δράσης «K2» κάνει πρεμιέρα στο Star!

Τρίτη 2/6/20 - Επεισόδιο 2: Περίληψη 

Ένας σχεδιαστής μόδας βλέπει τυχαία την Αν-να, χαμένη στη μέση του δρόμου, ενθουσιάζεται από την  ομορφιά της και ανεβάζει μια φωτογραφία της online. Η Γιου- ζιν είναι ενοχλημένη επειδή ο Ζε-χα, ο μόνος μάρτυρας στην υπόθεση του Σε-ζουν, έχει ξεγλιστρήσει από τον έλεγχο της. Ο αρχηγός Τζου της λέει ότι θα ήταν αδύνατο να πιάσει τον Ζε-χα, καθώς είναι πιο εξειδικευμένος από άλλους πράκτορες της JSS. Της εξηγεί ότι ο Ζε-χα εντάχθηκε σε μια ελίτ ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία με την επωνυμία «Blackstone» αφού απολύθηκε από τις Ειδικές Δυνάμεις. Πολέμησε στο Ιράκ ως μισθοφόρος, αλλά είναι επί του παρόντος φυγάς. Όταν ακούει ότι η εικόνα της Άν-να αρχίζει να γίνεται viral, η Γιου-ζιν φαίνεται να χάνει την ψυχραιμία της για πρώτη φορά, λέγοντας ότι η Αν-να είναι το μόνο εργαλείο, που μπορεί να χρησιμοποιήσει, για τον έλεγχο του Σε-ζουν. 

Έτσι, αποφασίζει να φέρει την Αν-να στην Κορέα για να την έχει υπό επιτήρησή. Ο Σε-ζουν λέει στον αρχηγό Τζου ότι ανησυχεί για την Αν-να και ξέρει ότι είναι ένας αξιολύπητος πατέρας, που δεν μπορεί καν να επισκεφθεί την κόρη του. Το μόνο που θέλει είναι να κρατήσει την Αν-να ασφαλή και κάνει τον αρχηγό Τζου να του υποσχεθεί ότι θα τη φροντίσει. 

Ο Ζε-χα έχει ανήσυχο ύπνο καθώς ονειρεύεται τις μέρες του στο Ιράκ. Μένει με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στα προάστια, αλλά ένας πράκτορας της JSS τον εντοπίζει. Ο Ζε-χα συνειδητοποιεί ότι όλοι όσοι τον βοηθούν κινδυνεύουν και πηγαίνει να αντιμετωπίσει τη Γιου-ζιν στην έπαυλη της. Η Γιου-ζιν συναντάει την Αν-να, η οποία ναρκωμένη έχει μεταφερθεί στην Κορέα. Η Αν-να την αποκαλεί διάβολο, λέγοντας της ότι θυμάται πως η μητέρα της δεν αυτοκτόνησε. Αυτό φαίνεται να συγκλονίζει τη Γιου-ζιν αλλά καλύπτει την ταραχή της καθώς την ίδια στιγμή ο Ζε-χα εισβάλλει στο σαλόνι της. Ο Ζε-χα την απειλεί να τον αφήσει ήσυχο αλλά η Γιου-ζιν, έχοντας επίγνωση των δυνατοτήτων του χάρη στην προειδοποίηση του αρχηγού Τζου, τον κυκλώνει με τους φρουρούς της. Ο Ζε-χα φιμωμένος απομακρύνεται, αλλά ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, παλεύει με τους φρουρούς και πιάνει ξανά τη Γιου-ζιν. Την κρατάει όμηρο σημαδεύοντας τη με όπλο αλλά ξαφνιάζεται όταν η η Αν-να (την οποία αναγνωρίζει από τη συνάντησή τους στην Ισπανία πριν λίγους μήνες μήνες) του φωνάζει να τραβήξει τη σκανδάλη…

  •   Το πρώτο επεισόδιο της σειράς στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε μερίδιο τηλεθέασης 20,4%.
  • Στα κορεάτικα μπαίνει πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα σε 2 συλλαβές, π.χ.  στο όνομα Κιμ Ζε-χα, το “Κιμ” είναι το επίθετο και το Ζε-χα είναι το όνομα του ήρωα.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «K2»

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top