Χατζίδου - Παύλου: Θα παρουσιάσουν πρωινή εκπομπή; Η on air απάντησή τους

«Διακοπές στο OPEN δε γίνονταιι»; αναρωτήθηκε η τραγουδίστρια

Τις τελευταίες ημέρες φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Χατζίδου και τον  Ετεοκλή Παύλου να αναλαμβάνουν την παρουσίαση καλοκαιρινής εκπομπής στο Open. Την είδηση έκανε γνωστή πριν λίγα 24ωρα ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Διάσημο ζευγάρι ενδέχεται να παρουσιάσει καλοκαιρινή εκπομπή στο Open

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε» Κωνσταντίνος Νταφλός συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι στα παρασκήνια του «J2US» και τους ζήτησε να σχολιάσουν τα σχετικά δημοσίευμα.

Πρώτη τον λόγο πήρε η τραγουδίστρια σχολιάζοντας: «Διακοπές στο OPEN δε γίνονται; Αφού το καλοκαίρι, αν όλα πάνε καλά, δε θα είμαστε στο J2US; Ό,τι γίνει, το μαθαίνεται… Όποιος γυρίζει, μυρίζει».

«Ό,τι γίνει, θα το μάθετε πρώτοι! Θα το μάθετε πρώτοι, να είστε σίγουροι. Δεν υπάρχει τώρα κάτι για να μάθετε, αν γίνει κάτι θα το μάθετε σίγουρα», είπε από την πλευρά του ο personal trainer.

«Εμάς θα μας άρεσε πολύ! Γιατί όχι; Και στην τελική είναι κάτι που οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμαστεί, γιατί όχι; Άμα θέλω εγώ να ονειρευτώ; Ε; Σταματάνε τα όνειρα; Δεν σταματάνε τα όνειρα! Ποιος θα μου τα κόψει εμένα τα όνειρα; Οπότε δοκιμάζεσαι και άμα δεν κάνεις, δεν κάνεις ρε παιδί μου! Φεύγεις, εξαφανίζεσαι», πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου δείχνοντας θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top