Γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης: «Ο Τσιόδρας θα μπορούσε να γίνει ταινία»

«Η Ελλάδα είναι τυχερή που τον έχει!»

Γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης εξέφρασε την άποψη ότι η περίπτωση του Σωτήρη Τσιόδρα, του καθηγητή λοιμωξιολογίας που έχει γίνει ήρωας αυτές τις ημέρες, θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον ταινία.

Αυτό αποκάλυψε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής στην εκπομπή «Open Ελλάδα», τονίζοντας ότι θα είχε αρκετό ενδιαφέρον να φτιαχτεί ταινία για τη ζωή του.

Ο «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή βραβεύεται στην Αμερική

«Αν αύριο μεθαύριο ο ελληνικός κινηματογράφος ασχοληθεί με πρόσωπα που είναι θετικά πρότυπα, τότε ο καθηγητής θα γίνει ταινία», ανέφερε, προσθέτοντας ότι: «Ο τίτλος μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος ή ένας καλός πατριώτης».

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής με τον Αλέξη Γεωργούλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Επίσης τόνισε ότι: «Η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει τον Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς αυτός ο άνθρωπος απεκατέστησε τη φήμη της χώρας μας στο εξωτερικό μέσα σε έναν μήνα. Έγιναν θαύματα. Αν έκανα ταινία τη ζωή του, τα στοιχεία που θα σκιαγραφούσαν την προσωπικότητά του θα ήταν ενός καλού ανθρώπου και καλού πατριώτη».

Στην UNESCO στο Παρίσι… ο Καζαντζάκης του Σμαραγδή!

Τέλος συμπλήρωσε: «Οι σταθερές αξίες του σύμπαντος είναι το καλό και το κακό. Όταν υπηρετείς το καλό σηκώνεις τα βάρη του κόσμου πάνω σου. Όταν υπηρετείς το κακό, προσπαθείς να χαλάσεις αυτό που φτιάχνει το κακό. Ο καθηγητής γνωρίζει πάρα πολύ καλά ό,τι σηκώνει το βάρος της στιγμής μέσα στο χρόνο. Δεν τον απασχολεί ούτε τι θα πουν οι άλλοι κι αν θα στραφούν εναντίον του ούτε αν η ιστορία θα μιλήσει γι' αυτόν. Για αυτό είναι και σπουδαίος!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top