Τροχός της Τύχης: Χάρισε σε τυχερή παίκτρια το τρίτο αυτοκίνητο της σεζόν!

Δείτε το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:40

Το τρίτο αυτοκίνητο χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν, στο επεισόδιο της Τετάρτης 8 Απριλίου

Η τυχερή παίκτρια είναι η  23χρονη Ελπίδα, 4ετης φοιτήτρια στο Χημικό Αθηνών. Από την αρχή του παιχνιδιού η Ελπίδα έδειξε πόσο δυνατή παίκτρια είναι, αφού ήδη από τον δεύτερο γύρο είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 1.000 ευρώ, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους συμπαίκτες της.  

Στον τελευταίο γύρο η Ελπίδα συγκέντρωσε 3.170 ευρώ και 2 δωροεπιταγές Γαλαξίας, αξίας 100 ευρώ, κάνοντας τον Πέτρο Πολυχρονίδη να αναφωνήσει: «Είναι πολύ σπουδαία παίκτρια. Πολύ μεγάλη παίκτρια!».

Στον τελικό, η κατηγορία ήταν «Ελληνίδα Τραγουδίστρια» κι απ’ ό,τι φάνηκε η Άντζελα Δημητρίου «χάρισε» τελικά στην Ελπίδα και το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, ένα αυτοκίνητο NISSAN JUKE! 

Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη ότι είναι νικήτρια του αυτοκινήτου, έκανε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα και την Ελπίδα σε φωνές χαράς, καθώς αν και είχε δίπλωμα από το 2016, δεν είχε δικό της αυτοκίνητο! 

Η Ελπίδα μεγάλωσε και πήγε σχολείο στα Ιωάννινα και με την οικογένειά της παρακολουθούν καθημερινά το παιχνίδι. Η μητέρα της ήταν αυτή, που την έπεισε να δηλώσει συμμετοχή. 

Η τύχη ήταν από την αρχή με το μέρος της, αφού ήταν προγραμματισμένο να παίξει σε άλλο επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης», αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε η σειρά των παικτών. 

Καλοτάξιδο Ελπίδα και πάντα τυχερή!

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Τροχού της Τύχης»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top