«Οικοδέσποινα σε πασχαλινό τραπέζι»:Το θέμα της εβδομάδας στο Shopping Star

Η μάχη του στυλ ξεκινά! Συντονιστείτε σήμερα στο Star στις 15.50

Το Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, για 4η χρονιά επιτυχίας στην οθόνη του Star!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star, η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο.  

Ανοιξιάτικη βόλτα με τον έρωτά σας: Τι φόρεμα να επιλέξετε

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας, που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«Shopping Star» της 27ης εβδομάδας της 4ης σεζόν, αναδείχθηκε η 40χρονη Μαλαματένια, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 6 Απριλίου στις 15:50, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 28ης εβδομάδας, για την 4η σεζόν του Shopping Star!

-    Η 58χρονη Αριστέα, μακιγιέζ
-    Η 21χρονη Γεωργία, φοιτήτρια
-    Η 31χρονη Ειρήνη, νοσηλεύτρια
-    Η 20χρονη Ελισάβετ, φοιτήτρια
-    Η 44χρονη Δέσποινα, οικιακά
-    
  Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι: «Οικοδέσποινα σε πασχαλινό τραπέζι».


Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;
Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star» για 4η χρονιά στο Star!

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top