MasterChef - Ντέμη για Κατερίνα: «Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Bούλωσέ το»

Τι συνέβη και εκνευρίστηκε η Ντέμη;

Η δύσκολη στιγμή της ψηφοφορίας φτάνει για ακόμα μια φορά στην κουζίνα του MasterChef. Ντέμη και Σταύρος δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους μια και έχουν το προνόμιο της ασυλίας.

MasterChef: Τα «μαχαίρια» και τα δάκρυα στη δοκιμασία αποχώρησης

Πώς θα εξελιχθεί άραγε αυτή η ψηφοφορία; Τα πράγματα φαίνεται πως είναι «περίεργα» μέσα στο σπίτι του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, αφού στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» βλέπουμε τον Γιώργο να κρατά ένα χαρτάκι και να λέει: «Αυτό είμαστε. Ξεφτίλες είμαστε», ενώ από την άλλη πλευρά βλέπουμε τον Ηλία να δηλώνει: «Ποιον να ψηφίσουν; Είναι πιο εύκολο να ψηφίσουν τον σεφ και τον βοηθό του».

Ωστόσο, μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το ξέσπασμα της Ντέμης εναντίον της Κατερίνας, αφού όπως υποστηρίζει τη μία στιγμή μιλά εναντίον των συμπαικτών της και την άλλη πάλι βρίσκεται στον εξώστη και τους εμψυχώνει.

«Δεν την παλεύω να ακούω ούτε και να βλέπω αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Δε γίνεται να σου λέει κάποιος “σε μισώ, σε σιχαίνομαι” και μετά όλα καλά και πάμε να μαγειρέψουμε. Αν το έχει και θέλεις να είσαι bi%$# κράτα το. Πήγαινε στον καναπέ και βούλωσέ το», λέει χαρακτηριστικά η Ντέμη για τη διπρόσωπη Κατερίνα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top