Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα»

Σκληρή απάντηση στον Αντώνη Κανάκη

Διατηρώντας την ψυχραιμία του, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό του απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην επίθεση του Αντώνη Κανάκη, που τον κατηγόρησε ότι η εκπομπή του είναι ένα κακέκτυπο δικής του εκπομπής. 

TV στα χαρακώματα - Απίστευτη κόντρα Γρηγόρη Αρναούτογλου-Αντώνη Κανάκη!

Όπως είπε ο Γρηγόρης, θα μπορούσε να αρνηθεί να κάνει αυτή την εκπομπή, καθώς δεν υπήρχαν ούτε τα μέσα, ούτε οι καλεσμένοι για να τη στηρίξει, όμως δέχθηκε γιατί ο κόσμος που είναι κλεισμένος στο σπίτι έχει ανάγκη να περάσει καλά. 

«Θα μπρορούσα να πω όχι στην πρόταση του κ. Ποφάντη επειδή η εκπομπή μου είχε τεράστια επιτυχία και θα μπορούσα να του αρνηθώ, να κάτσω σπίτι μου και να κοιμάμαι, αλλά του είπα πάμε και δεν κοιτάω τα lead in όπως λένε κάποιοι. Γιατί η εκπομπή αν δεν είναι καλή ο κόσμος θα φύγει, κι ας πάρει καλή πάσα. Δεν το σκέφτηκα όμως καθόλου όπως κάποιοι άλλοι τιμητές των πάντων που αν δεν έχουν καλό lead in δεν βγαίνουν καν στον αέρα». 

Η πρώτη αντίδραση του Αρναούτογλου στις κατηγορίες του Κανάκη

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε «ανοησίες» όσα είπε ο άλλοτε κολλητός του και ξεκαθάρισε πως δε θα ασχοληθεί με αυτές. 

«Είχα ετοιμάσει πάρα πάρα πολλά για απάντηση σε αυτόν τον κύριο. Πάρα πολλά κι εσείς που βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα θα παθαίνατε πατατράκ. Όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δε θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα να χάνουμε ζωές, παιδιά να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τη μάνα τους και να κάνουμε ξεκατίνιασμα τηλεοπτικό και να ασχολούμαστε συγγνώμη για τη φράση με… μαλακίες. Κλείνω το θέμα και υπόσχομαι ότι θα απαντήσω όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, γιατί πιο σημαντικό είναι να περνάμε καλά και όχι όλο αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο από τάχα σοβαρούς ανθρώπους», είπε εκνευρισμένος ο Γρηγόρης. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top