Η Καινούργιου απαντάει στην Τούνη για το βίντεο εν μέσω καραντίνας!

«Επιλέξαμε να παίξουμε τα πιο… light»

Δε γινόταν να μην απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου στην Ιωάννα Τούνη, με αφορμή το «χιουμοριστικό» βίντεο της influencer στο Instagram την περασμένη Τετάρτη

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στο «κράξιμο» της Κατερίνας Καινούργιου

Η Ιωάννα αναφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μέσω Instagram στην Κατερίνα και τα όσα σχολίασαν στην εκπομπή της εκείνη και η συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια του Open να βάζει τα πράγματα στη θέση τους το πρωί της Παρασκευής.

«Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ό,τι θέλει στο προφίλ του. Εμείς χθες, επειδή μάλλον η Ιωάννα δεν το είδε όλο το απόσπασμα, με έκανε mention χθες αρκετές φορές, είπαμε απλά την άποψή μας. Εγώ συγκεκριμένα κιόλας, εκφράστηκα και πολύ ωραία. Αυτό που είπα ήταν ότι μου αρέσει πάρα πολύ το προφίλ της, τη βλέπω, της κάνω και like, χωρίς να την ακολουθώ. Όμως, θεώρησα πολύ λάθος στην συγκεκριμένη περίσταση να κάνει αυτό το βίντεο.Μετά έγραψε “Μπες Κατερίνα με τους συνεργάτες σου να δείτε τι είπα”. Εγώ μπήκα και είδα όλο το βίντεο και μου φάνηκαν χειρότερα μερικά. Αυτά που επιλέξαμε να παίξουμε ήταν και τα πιο απαλά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το «κράξιμο» της Καινούργιου στην Τούνη: «Δεν είναι απόκριες!» 

«Δε θέλω να μπω στην διαδικασία να τσακωθώ με κανέναν και δεν με αφορά και καθόλου. Ο καθένας έχει το Instagram του, κάνει ό,τι θέλει στο δικό του προφίλ. Αν θες τον ακολουθείς, αν δεν θες δεν τον ακολουθείς. Το βίντεο αυτό σχολιάστηκε αρκετά, εμείς το βάλαμε στην εκπομπή μας, είπαμε την άποψή μας και μέχρι εκεί» συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top