Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στο «κράξιμο» της Κατερίνας Καινούργιου

«Δεν μπήκες καν στον κόπο να δεις το βίντεο»

Τη δική της απάντηση μέσω Instagram έδωσε η Ιωάννα Τούνη στην Κατερίνα Καινούργιου!

Η παρουσιάστρια στη χθεσινή της εκπομπή έκανε επίθεση στην πρώην παίκτρια του «My style rocks» για μία ανάρτηση που είχε κάνει για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, είπε: ««Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ ενεργή στα social media και έχει μεγάλη απήχηση. Και έχει ένα Instagram το οποίο αισθητικά είναι ωραίο. Αυτή την περίοδο το χειρίζονται όλο λάθος. Δεν είναι απόκριες, ούτε παιχνίδι. Δεν είπαμε να κλειστούμε σε ένα σπίτι και να μοιρολογούμε. Τρία άτομα τόσο κοντά… Είναι ένα κορίτσι που έχει απήχηση και σε νέα παιδιά. Αυτό δεν είναι το σωστό πρότυπο κατά την άποψή μου. Ούτε οι ερωτήσεις. Ας το κρατήσει το χιούμορ της για αργότερα, ας έχει χιούμορ. Ας ανεβάζει τη διάθεση με πολύ ωραίες φωτογραφίες, αλλά όλο αυτό είναι λάθος. Να είναι ο σύντροφός σου διπλά εντάξει. Αλλά το άλλο το παιδί; Νομίζω πως πρέπει να φύγει λίγο από αυτό το σεξουαλικό και να το χειριστεί λίγο διαφορετικά».

Το «κράξιμο» της Καινούργιου στην Τούνη: «Δεν είναι απόκριες!» 

Έτσι, η Ιωάννα Τούνη φανερά ενοχλημένη απάντησε δημόσια τα εξής: 

«Σου βάζω το λινκ να κάνεις swipe up να δεις ολόκληρο το βιντεάκι που –με μεγάλη ευκολία- κράζετε στο πάνελ της εκπομπής σου. Μιας και είμαι βέβαιη πως δεν μπήκες καν στον κόπο να το δεις, πριν τοποθετηθείς δημόσια για εμένα και το περιεχόμενο του βίντεο»


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top