MasterChef - Δημοσθένης: «Συγκλονίστηκα όταν είδα τον Σταυρή να κλαίει»

«Μακάρι να μπορούσα να ξαναζήσω το MasterChef»

Η πόρτα του MasterChef έκλεισε για πάντα για τον Δημοσθένη Μασσαλά, αφού ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο που προβλήθηκε τα βράδυ της Τρίτης (24/03).

MasterChef 4: Αναπάντεχη αποχώρηση! Ποιος έφυγε από τον διαγωνισμό;

Αυτή η αποχώρηση στεναχώρησε πάρα πολύ τρεις από τους συμπαίκτες του. Τον Σταύρο, τον Σταυρή και τον Τζον, οι οποίοι όταν κατάλαβαν ότι ο Δημοσθένης δεν επέστρεψε στο σπίτι ξέσπασαν σε κλάματα.

MasterChef 4: Έριξε πολύ κλάμα ο Σταυρής - Η επίθεση στον Γιώργο

Ο πρώην παίκτης του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, το πρωί της Πέμπτης μιλώντας μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» σχολίασε αυτό το γεγονός λέγοντας: «Όλο αυτό το ταξίδι του MasterChef ήταν μοναδικό. Υπάρχει πίεση στο παιχνίδι με τον χρόνο. Αυτό που είδα από τα παιδιά που δε γύρισα στο σπίτι, ήταν πραγματικά υπέροχο. Μακάρι να μπορούσα να το ξαναζήσω. Όλο αυτό που είδα μετά την αποχώρησή μου ήταν πάρα πολύ όμορφο».

Ωστόσο, η αντίδραση που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν αυτή του Σταυρή που τον είδαμε να «λυγίζει» μιας και δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ξεσπάσματα.

«Ο Σταυρής είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και δε δείχνει τα συναισθήματά του και κυρίως όταν λυπάται και όταν στεναχωριέται. Αλλά αυτό που είδα ήταν συγκλονιστικό»!


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top