«Στιλάτη σε στρατιωτική ορκωμοσία» είναι το θέμα της εβδομάδας

Η μάχη του στυλ ξεκινά! Συντονιστείτε σήμερα στο Star στις 15.50

Το Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, για 4η χρονιά επιτυχίας στην οθόνη του Star!

Tips για ένα ultra chic και μοντέρνο ανδρόγυνο look

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star, η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο.  

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας, που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«Shopping Star» της 25ης εβδομάδας της 4ης σεζόν, αναδείχθηκε η 43χρονη Ελένη, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 15:50, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 26ης εβδομάδας, για την 4η σεζόν του Shopping Star!

-    Η 21χρονη Κυριακή, φοιτήτρια
-    Η 53χρονη Ευδοξία, δημοτική υπάλληλος
-    Η 19χρονη Μαγδαλία, φοιτήτρια
-    Η 43χρονη Ελένη, ελ. επαγγελματίας
-    Η 31χρονη Μικαέλα, ιδ. υπάλληλος


-    
 Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι: «Στιλάτη σε στρατιωτική ορκωμοσία»
            
Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;
Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star» για 4η χρονιά στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top