Χωρίς κοινό το «YFSF» και το «JT2US», λόγω κορωνοϊού

Αναβάλλουν την πρεμιέρα τους Πάολα - Κουρκούλης

Η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας φέρνει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά show, τις θεατρικές παραστάσεις και τα μουσικά σχήματα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος τα τηλεοπτικά show «YFSF» και «JT2US», για το επόμενο διάστημα δε θα έχουν κοινό στα πλατό για προληπτικούς λόγους. Ο νικητής του κάθε show θα αναδεικνύεται έπειτα από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής.
Αυτό θα συμβεί και σε εκπομπές που επίσης έχουν κοινό όπως οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», αλλά και η εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Αρκετές είναι βέβαια και οι θεατρικές παραστάσεις που αναβάλλονται όπως το «Από Σμύρνη… Σαλονίκη», αφού από σήμερα έως και τις 24/3 το θέατρο θα παραμείνει κλειστό.

Τέλος, σε ότι αφορά τα νυχτερινά σχήματα, η πρεμιέρα της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη στο TEATRO αναβάλλεται και οι υπεύθυνοι προχώρησαν στην εξής ανακοίνωση: «H διοίκηση του Teatro, οι καλλιτέχνες και όλο το προσωπικό με την υπευθυνότητα που υπαγορεύουν οι περιστάσεις και με την ευαισθησία που πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας έναντι του κινδύνου που διατρέχουν ιδίως ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από τη διάδοση του κορωναϊού COVID-19, ανακοινώνουμε την απόφασή μας για την αναβολή της πρεμιέρας του καλλιτεχνικού σχήματος Πάολα-Νίκος Κουρκούλης, η οποία είχε προγραμματιστεί προ των εξελίξεων για τη 13η Μαρτίου 2020.

Συμμορφούμενοι προς τις υποδείξεις των ιατρών και λοιπών ειδικών λοιμωξιολόγων για αποφυγή συναθροίσων, το κατάστημα θα παραμείνει κελιστό επ’ αόριστον και ανάλογα με την εξέλιξη της διάδοσης της νόσου στη χώρα.

Ευχόμαστε από καρδιάς την ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς, καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και να ξεπερασθεί γρήγορα το πρόβλημα Να προσέχετε όλοι».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top