Στεφανία Λυμπερακάκη: Ακούστε το SUPERG!RL που θα πάει στη Eurovision

Το τραγούδι της Ελλάδας για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, όπως είναι ήδη γνωστό, θα ταξιδέψει μέχρι το Ρότερνταμ της Ολλανδίας για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο  διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 12-14 και ‪16 Μαΐου.

Eurovision 2020-Λυμπερακάκη: Η συνεργασία με ΕΡΤ & Κοντόπουλο

Το απόγευμα της Κυριακής (01/03), στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision – Αντίστροφη Μέτρηση» με τον Μιχάλη Μαρίνο παρουσιάστηκε το «SUPERG!RL», ένα σύγχρονο pop,  up tempo τραγούδι με έθνικ στοιχεία.

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρούμε το κατάλληλο τραγούδι για την Stefania, αφού θέλαμε ένα που να ταιριάζει τόσο στην ηλικία όσο και στην προσωπικότητα της. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι για το διαγωνισμό της Eurovision με τους Arcade, μια πολύ ταλαντούχα ομάδα από συνθέτες και παραγωγούς, ενώ είναι πάντα τιμή μου να συνεργάζομαι με τη Sharon Vaughn, μια εξαιρετική στιχουργό», είπε ο συνθέτης και παραγωγός Δημήτρης Κοντόπουλος.

Eurovision 2020: Δείτε τον σύντροφο της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κώστας Καρύδας, ο οποίος μιλώντας για το video clip ανέφερε:«Δημιουργήσαμε μια ιστορία με σουρεαλιστικά στοιχεία. Ακολουθούμε μια νεαρή κοπέλα που βρίσκει τη δύναμη να αγκαλιάσει την ιδιαιτερότητα της σε μια κοινωνία που τη βλέπει σαν κάτι ξένο. Πρόκειται για ένα ταξίδι εξερεύνησης της δύναμης εντός της. Το βίντεο έρχεται να συμπληρώσει το τραγούδι, το οποίο είναι δυναμικό και φρέσκο. Όλη η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες, που ο καθένας στον τομέα του έδωσε το 100% για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης, είχαμε μια άψογη συνεργασία με τη Stefania, η οποία μας εξέπληξε με την εργατικότητα και τις υποκριτικές της ικανότητες».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top