Eurovision 2020-Λυμπερακάκη: Η συνεργασία με ΕΡΤ & Κοντόπουλο

Ποια Ελληνίδα σχεδιάστρια θα επιμεληθεί το outfit της τραγουδίστριας;

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, όπως είναι γνωστό, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision.

Τα δάκρυα της Στεφανίας Λυμπερακάκη όταν είδε τους παππούδες της!


Λίγα 24ωρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, η 17χρονη τραγουδίστρια παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην ολλανδική τηλεόραση.

Στεφανία Λυμπερακάκη-Eurovision: «Υπόσχομαι να σας κάνω περήφανους!»


Η ίδια μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε από την ΕΡΤ, ενώ μοιράστηκε και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν της πρότειναν να πάει στον μουσικό διαγωνισμό: «Ποτέ δεν ήμουν το άτομο που μπαίνει μπροστά και συστήνεται, συνήθως είμαι αρκετά συγκρατημένη, αλλά αυτή τη φορά είπα: «Στεφ αυτή είναι μια αληθινή ευκαιρία και πρέπει να την αδράξεις»».

Eurovision 2020: Δείτε τον σύντροφο της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον οποίο ακολουθεί στο Instagram και όταν τον είδε μπροστά της του είπε ότι θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision. «Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός συνθέτης-στιχουργός, με πολύ μεγάλη εμπειρία στη Eurovision και σκέφτηκα «OΚ».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κοντόπουλος της έγραψε το τραγούδι «Super Girl» με το οποίο θα λάβει μέρος στην Eurovision.

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» είπε ότι το styling και το outfit της Στεφανίας Λυμπερακάκη θα επιμεληθεί η Σίλια Κριθαριώτη.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top