Νέα αποχώρηση από το MasterChef! Ποιο πιάτο δεν… έψησε τους κριτές;

Δείτε ποιος επέστρεψε... σπίτι του

Η Ηλιάνα και ο Θεοχάρης ήταν οι δύο παίκτες που βγήκαν στον «τάκο» στο επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης, αφού είχαν τις περισσότερες αστοχίες στα πιάτα τους.

Πρώτος μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης κρίνοντας τα δύο πιάτα, λέγοντας ότι αυτό της Ηλιάνας -με εξαίρεση την κρέμα από το καλαμπόκι και το ψήσιμο στην πέτσα του κόκορα-, τρωγόταν ευχάριστα. Πρόβλημα είχε και στα κοψίματα του πουλερικού.

MasterChef 4: Χρησιμοποίησε ή όχι η Κατερίνα την κάρτα ασυλίας;

Για το πιάτο του Θεοχάρη μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς λέγοντας ότι ήταν αρκετά νόστιμο, ωστόσο ήταν αρκετά… πληθωρικό. Το κοκοράκι ήταν καλά ψημένο εσωτερικά, ενώ δεν είχε ψηθεί καλά η πέτσα. Πρόβλημα υπήρχε και στο αλάτι, που ήταν λίγο «τσιμπημένο» σε σχέση με το κανονικό.

Το μεγαλύτερο «φάουλ» ωστόσο ήταν το τύλιγμα με αποτέλεσμα να μην ψηθεί καλά το κοκοράκι. Έτσι το χειρότερο πιάτο ήταν αυτό του Θεοχάρη!

«Δυστυχώς δε θα γυρίσεις στο σπίτι του MasterChef αλλά στο δικό σου!» του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

MasterChef 4: Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Ηλιάνα με δάκρυα στα μάτια ήταν αυτή που συνεχίζει στον διαγωνισμό μαγειρικής. «Τώρα που εγώ θα πάω στο σπίτι και θα ανοίξουν την πόρτα και θα δω νευριασμένα πρόσωπα, στεναχωρημένα πρόσωπα και ξινισμένα πρόσωπα, νιώθω τόση αγαλλίαση και τόση ικανοποίηση για τα ένα-δυο άτομα που δεν ήθελαν να γυρίσω!» είπε η 32χρονη διαγωνιζόμενη για τη νίκη της.

Οι κριτές ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Θεοχάρη που έβγαλε την ποδιά του κι αποχώρησε.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top