Ηλίας από MasterChef: «Ο Σταύρος μας έφερε σε δύσκολη θέση!»

Όσα είπε για την εμπειρία του στο παιχνίδι

Ήταν ο πρώτος παίκτης που μπήκε στο σπίτι του MasterChef και μετά από μία αρκετά δύσκολη δοκιμασία με το vegan παστίτσιο... αποχώρησε!

Το πρωί της Τετάρτης, ο πολυσυζητημένος Ηλίας βρέθηκε στη «Φωλιά των Κου Κου» προκειμένου να μιλήσει για την εμπειρία του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. 

Ο Ηλίας αποχώρησε από το MasterChef!

Μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του MasterChef αναφέρθηκε στον Σταύρο και στην τακτική που ακολούθησε κατά την επιλογή των πιάτων στο Τεστ Δημιουργικότητας. «Δε μου αρέσει να ασχολούμαι με θέματα που δεν θεωρώ ότι αξίζουν αλλά για να το κλείσουμε. Θεώρησα άκομψο τον τρόπο του απέναντι στους συμπαίκτες του. Δεν με απασχολεί το στρατηγικό κομμάτι. Υπάρχει ένας διαγωνισμός, μια χαρά, μπορεί να θέλει όπου δώσει τα κουτιά. Ότι θέλει κάνει, κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι έφερε σε δύσκολη θέση τους συμπαίκτες του» σημείωσε χαρακτηριστικά.

MasterChef 4: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση

«Όλοι μαζί βιώνουμε το ίδιο πράγμα. πρέπει να στηρίξεις του συμπαίκτες σου. Δε με γουστάρεις; Μια χαρά. Έλα πιάσε με στο σπίτι και πες μου, αντρίκια και ωραία, πως δε με γουστάρεις. Χρειάζεται να πει εκεί το οτιδήποτε; Ας το πει μετά. Στο σπίτι όλοι μαζί θα είμαστε, δε θα χαθούμε… μη χαλάς την ψυχολογία στους συμπαίκτες σου την ώρα της δοκιμασίας» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top