MasterChef 4 trailer: Και η πρώτη ομαδική «σκυταλοδρομία» αρχίζει!

Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στο Star

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef, το μαγειρικό «ταξίδι» τελείωσε για τον Ηλία Ηλιόπουλο, αφού το πιάτο της Μαριάννας υπερτερούσε σε ό,τι αφορά στο στήσιμο και στην πιστή αντιγραφή.

Ο Ηλίας αποχώρησε από το MasterChef!

Απόψε, θα δούμε την πρώτη ομαδική «σκυταλοδρομία»! Η έκπληξη έρχεται όταν ένα πλεονέκτημα, σε αυτό που ήδη έχει κερδίσει η ερασιτέχνης μαγείρισσα Κατερίνα Λένη με τη Χρυσή Κάρτα Ασυλίας, ανατρέπει τις προσδοκίες των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων.

Τρεις ομάδες και όχι δυο θα είναι η πρώτη ανατροπή για τη σημερινή ομαδική δοκιμασία. Πολύ γρήγορα οι φιλόδοξοι μάγειρες του διαγωνισμού θα καταλάβουν ότι πρέπει απλά να αφεθούν σε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί για αυτήν την ομαδική δοκιμασία. Το μόνο που μπορούν πραγματικά να κάνουν, είναι να καταφέρουν να μείνουν ευέλικτοι και η κάθε μια από τις τρεις ομάδες να λειτουργήσει σαν ένα σώμα.

Σε αυτή την εσωτερική ομαδική δοκιμασία, από την πρώτη κιόλας στιγμή τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι παρέες έχουν σχεδόν διαμορφωθεί. Συμπάθειες και αντιπάθειες, εμφανείς από την αρχή, δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα επάνω στον εξώστη. 

Ποιοι θα καταφέρουν να συνεργαστούν άψογα και ποιοι θα τα «θαλασσώσουν»;

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 4 εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top