Elif: Η Ελίφ πηγαίνει φαγητό στον Γιουσούφ και τον βρίσκει λιπόθυμο!

Νέα εβδομάδα, νέο επεισόδιο τη Δευτέρα στις 17:30 στο STAR

Ο Χακί ζητιανεύει στους δρόμους κι ο πατέρας του τον παρακολουθεί από απόσταση.

Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι αλλά δεν λέει την αλήθεια στην Τουλάι, πως τον χτύπησαν στο δρόμο οι πιστωτές τους. Λέει στον Μουράτ πως πρέπει γρήγορα να βρουν χρήματα.  

Ο Ερκούτ ζητάει από τους άντρες του να βρουν τον Ουμίτ. Ανησυχεί και για τον Βεϊσέλ επειδή άκουσε τη συνομιλία του με τον Ουμίτ και ξέρει τα πάντα, για αυτό και πρέπει να βρει τον Ουμίτ πριν τον Βεϊσέλ.  

Η Αρζού διώχνει την Γκόντζα αλλά ένα τυχαίο γεγονός την κάνει να αλλάξει γνώμη γιατί χωρίς την επίβλεψη της μπορεί η Γκόντζα να συναντήσει κάποιον και να της μιλήσει για την περιουσία της. Έτσι ζητάει από την Ασουμάν να φροντίζει την Γκόντζα και να την παρακολουθεί.  

Ο Μουράτ ευχαριστεί την Αϊλά και της λέει πως της χρωστάει τα χρήματα, είναι προσωπικό του χρέος. Καθώς μιλάνε η Αϊλά νιώθει ζαλάδα. Όταν είναι μόνη της στο μπάνιο λέει στον εαυτό της πως πρέπει να βιαστεί. Φαίνεται πως η Αϊλά είναι έγκυος κι αναζητά κάποιον για να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό.

Ο Μουράτ δανείζεται χρήματα από έναν τοκογλύφο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα της Αϊλά. Τώρα η Αϊλά έχει ένα καλό χαρτί στα χέρια της για να πιέσει τον Μουράτ να την παντρευτεί.  

Η Μπαχριγιέ σχολιάζει τη σχέση της Μελέκ με τον Γιουσούφ. Στο βιβλιοπωλείο ο μαχαιρωμένος Γιουσούφ από τον πατέρα του Χακί, ανησυχεί για τον μικρό. Προσπαθεί να σηκωθεί για να πάει να τον βοηθήσει αλλά χάνει τις αισθήσεις του.

Η Ελίφ πηγαίνει λίγο φαγητό στον Γιουσούφ και τον βρίσκει λιπόθυμο!

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top