MasterChef 4:Η παίκτρια που δίχασε τους κριτές ζητώντας μια ευκαιρία!

«Δε θέλω να σε λυπήσω, αλλά από μένα είναι όχι», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε μια ποδιά και συγκεκριμένα σε αυτή του MasterChef 4. H Σεμίνα παρά την αντίρρηση των γονιών της να ασχοληθεί με τη μαγειρική εκείνη ακολούθησε το όνειρό της και τα βήματά της την οδήγησαν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Στα 14 του είπα ότι δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες. Από τα 7 έβλεπα τα ζαχαροπλαστεία και έλεγα, αχ μακάρι να είχα να έχω και εγώ ένα τέτοιο. Αντί να είχα μια κούκλα έλεγα να έχω ζαχαροπλαστείο», είπε αρχικά και στη συνέχεια δήλωσε πως οι γονείς της ήθελαν να ακολουθήσει το δικό τους επάγγελμα και να γίνει και εκείνη γιατρός.

MasterChef 4:Το πιάτο που «έκαψε» τους κριτές & η αστεία έκφραση του παίκτη

Ετοίμασε κροκέτες μπακαλιάρου για τους κριτές, αλλά όπως είπε δε διαχειρίστηκε σωστά τον χρόνο της με αποτέλεσμα να μην προλάβει να κάνει όλες τις παρασκευές της.

Οι σεφ δοκίμασαν το πιάτο της και όταν ήρθε η στιγμή να της πουν αν περνά στα bootcamp εκείνη τους είπε ότι το μόνο που θέλει είναι μία ευκαιρία, αφού γνώριζε ότι το πιάτο της είχε ατέλειες.

MasterChef 4: Δάκρυσε από τα γέλια ο Κοντιζάς με την ατάκα της παίκτριας!

«Δε θέλω να σε λυπήσω, αλλά από μένα είναι όχι», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε θετική απάντηση. Η αγωνία της Σεμίνας χτύπησε κόκκινο όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε τον λόγο, αφού αυτός θα έκρινε αν θα περάσει στην επόμενη φάση ή όχι.

Τελικά είπε «ναι» και της φόρεσε την ποδιά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top