Ο Σκουλός για τη βραδιά του τελικού του GNTM: «Όταν ακούς στο αυτί σου...»

Ολα όσα είπε για την ψηφοφορία

Για την πολυσυζητημένη βραδιά του τελικού του GNTM μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show».

GNTM 2019: Η ανακοίνωση του STAR για την ψηφοφορία του τελικού

Ο γνωστός φωτογράφος περιέγραψε όλα όσα έζησε μετά το απρόοπτο που συνέβη με τη ψηφοφορία του τελικού και έπεσε το σύστημα, με αποτέλεσμα να βγουν δυο νικήτριες. 

Μπράτης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας

«Τη βραδιά του τελικού είχαμε μια αστοχία τεχνική. Απ’ ότι ξέρω το κανάλι έδωσε όλη αυτή την ψηφοφορία σε μια μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Εμείς χαιρόμασταν γιατί από τη στιγμή που έπεσε το σύστημα, και ας τα βρει το κανάλι με τους Αμερικάνους, αποφασίστηκε να μείνει η ψηφοφορία της επιτροπής, που είχαμε ισοπαλία μέχρι εκείνη την ώρα. Άρα, τι σημαίνει αυτό; Δύο συμβόλαια για κάθε κορίτσι, θα κάνουν δύο καμπάνιες για καλλυντικά, δύο εξώφυλλα στο Madame Figaro, δύο συμβόλαια με ξένο πρακτορείο, οπότε μόνο κέρδος είναι αυτό.

Και εμείς εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Όταν ακούς στο αυτί σου ότι έπεσε το σύστημα, οι Αμερικάνοι δεν μας δίνουν ανταπόκριση…», είπε χαρακτηριστικά.

GNTM 2019: Τα πρώτα λόγια των τεσσάρων κριτών μετά τον τελικό!

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον λόγο που συνηθίζουν να τσακώνονται οι κριτές του GNTM όταν κλείνουν οι κάμερες.

«Βεβαίως υπάρχουν καβγάδες πίσω από τις κάμερες για κοπέλες. Αν “αρέσει σε σένα και δεν αρέσει σε μένα…”. Η ένταση δημιουργείται γιατί μπορεί να είμαστε ισόβαθμοι. Ο τσακωμός είναι σε low πλαίσια, όχι να φεύγουν τραπέζια. Είμαστε ισχυρογνώμονες όλοι, έχουμε γνώμη. Για αυτό μας πήρανε, επειδή έχουμε γνώμη. Δεν πήρανε παιδάκια. Δεν υποχωρεί κανένας. Χαμός γίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top