GNTM 2019: Τα πρώτα λόγια των τεσσάρων κριτών μετά τον τελικό!

Τι είπαν στο star.gr για τις δύο νικήτριες

‘Επειτα από τρεις μήνες και πάρα πολλές δοκιμασίες, το βράδυ της Πέμπτης, ο δεύτερος κύκλος του GNTM ολοκληρώθηκε αναδεικνύοντας νικήτριες Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα-Μαρία Ηλιάδου.

GNTM 2019: Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας και της Άννας Μαρίας!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι τέσσερις κριτές έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα του star.gr!

«Δύο νικήτριες και τα έπαθλα μοιράζονται στα δύο. Κι όμως έχουμε δύο νικήτριες, δύο αστέρια. Μια χαρά, γιατί όχι; Και οι δυο τα πήγαν μια χαρά. Κοίτα να δεις τελικά που ήταν το πεπρωμένο, η μοίρα τους. Οι γιορτές για μένα περιλαμβάνουν σπίτι, οικογένεια και ησυχία», είπε η Βίκυ Καγιά.

GNTM 2019: Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο οι μεγάλες νικήτριες!

Από την άλλη πλευρά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «500.000 τηλεθεατές προσπάθησαν να ψηφίσουν, αλλά δυστυχώς το σύστημα έπεσε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, το σύστημα ήταν πολύ δυνατό, αλλά και πάρα πολύς ο κόσμος. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό. Σοκαριστήκαμε όλοι με το γεγονός ότι είχαμε δυο νικήτριες. Βέβαια, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί κάτι τέτοιο γίνεται πρώτη φορά. Μετά από τόσα κορίτσια και τόσες προσπάθειες είναι πολύ καλό που ανταμείβονται δύο κοπέλες τελικά».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σκουλός λέγοντας: «Ήταν μεγάλη ανατροπή, δεν την περιμέναμε ούτε εμείς. Ήταν αναπάντεχο, τι να πω; Ήταν ένα show που από την αρχή είχε πολλές ανατροπές. Μου φαίνεται δίκαιο το αποτέλεσμα. Και η Κέισι θα μπορούσε να είχε βγει. Ήταν πολύ καλές και οι τρεις. Η πορεία τους ήταν συγκλονιστική. Το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό. Τα Χριστούγεννα θα είμαι μαζί με την οικογένειά μου».

GNTM- Κέισι για σύντροφο: «Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε! Πού θα πάει;»


Για το τέλος αφήσαμε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος δήλωσε: «Και τα τρία άτομα που έφτασαν στον τελικό ήταν εξαιρετικά. Είναι αυτές που έδωσαν ένταση και έμαθαν τα περισσότερα και εξελίχθηκαν. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια καλή επιτυχία. Ήταν πολύ συγκινητικό για εμένα που όλα τα κορίτσια στον τελικό φορούσαν τα φορέματά μου». Όσο για τα Χριστουγέννων θα τα περάσει στην Αγγλία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top