Λάουρα Νάργες: «12 ώρες πριν την πρεμιέρα του "Voice" όλα άλλαξαν!»

Τι απάντησε για τα κιλά της και τον Βασίλη Σίμο

Τα… άπλυτά της στη φορά έβγαλε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» η Λάουρα Νάργες, απαντώντας για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Σίμο, τους λόγους που δεν την είδαμε στο τελευταίο «The Voice», αλλά και για τα κιλά της!

Είναι ή όχι ζευγάρι με τη Νάργες; Μπερδεμένα τα λέει ο Βασίλης Σίμος

«Γιατί δεν είμαι στο Voice; Έλα ντε! Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Ξέρω ότι ήμουν πανέτοιμη για την πρεμιέρα και 12 ώρες πριν άλλαξε όλο το σκηνικό. Συμβαίνουν αυτά, φαντάζομαι, στην ελληνική τηλεόραση. Δεν ξέρω κατά πόσο συμβαίνει αυτό σε άλλες δουλειές, αλλά εμένα μου έτυχε. Κάναμε από κοινού μια κουβέντα και αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί αυτό το κομμάτι του Voice. Τι να σου εξηγώ… Με τη Χριστίνα Μπόμπα δεν το συζητήσαμε ποτέ αυτό. Αν βρεθούμε έξω θα την χαιρετήσω όπως και τον Σάκη Τανιμανίδη» είπε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

«Δε θα ξαναπήγαινα σε πάνελ γιατί δε νομίζω ότι μου ταιριάζει. Και τότε στο Πρωινό, δεν το ήθελα. Σχόλια όπως “πόσο χοντρή είσαι μωρέ Λάουρα” με θλίβουν γιατί προσπαθώ κι εγώ ακόμα με το σώμα μου να έρθω σε μια αρμονία. Στην τελική, δικό μου είναι το σώμα, θα φάω όποτε θέλω και όσο θέλω», είπε η Λάουρα Νάργες.

Το ξέσπασμα της Λάουρας Νάργες: «Τι κι αν είμαι μπαμπάτσικη… »

Για τον πρώην σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο δήλωσε: «Εγώ δεν έσβησα από το Instagram τις φωτογραφίες με τον Μιχάλη Μουρούτσο, εκείνος τις έσβησε», ενώ απάντησε και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Σίμο, που γνωρίσαμε μέσα από το «Survivor 3». «Είμαι σε πολύ σοβαρή σχέση με τον εαυτό μου!» απάντησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top