Το ξέσπασμα της Λάουρας Νάργες: «Τι κι αν είμαι μπαμπάτσικη… »

Η παρουσιάστρια απάντησε με θυμό στα σχόλια για τα κιλά της

Μια αρκετά… θυμωμένη ανάρτηση έκανε στο Instagram η Λάουρα Νάργες το πρωί της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε για τα σχόλια που έγιναν την Τετάρτη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου κι αφορούν τα κιλά της.

Φορώντας ένα t-shirt που έγραφε «I don’t care» (Δε με νοιάζει) έδωσε τη δική της αφοπλιστική απάντηση τους επικριτές της.

Είναι ή όχι ζευγάρι με τη Νάργες; Μπερδεμένα τα λέει ο Βασίλης Σίμος

«Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δε με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για τη σωματική μου κατάσταση. Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο “μεσογειακό” θα το πω...). Γι’αυτό λοιπόν, νομίζω πως δεν πρέπει να νοιάζονται ούτε εκείνοι, καλοπροαίρετοι και μη, και να μην ασχολούνται με το τι φαγητό τρώω, πότε, που και γιατί. Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι “κομμάτια” και “κόκκαλο”, επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και τη μόδα ιδανικό ομορφιάς. Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, “καμπυλωτή” και “μπαμπάτσικη” όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους τις μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top