GNTM: Οι κριτές θυμούνται ιστορίες από το Μιλάνο - Εντυπωσίασε ο Μπράτης

Πώς γνώρισαν την πόλη Καγιά, Παπαγεωργίου, Σκουλός και Μπράτης

Λίγο πριν συναντήσουν τα κορίτσια, οι κριτές του GNTM απόλαυσαν τον καφέ τους σε ένα τυπικό μιλανέζικο καφέ και θυμήθηκαν ιστορίες από την πρώτη φορά που επισκέφτηκαν την ιταλική πρωτεύουσα της μόδας.

Ο Δημήτρης Σκουλός εξομολογήθηκε ότι πηγαίνει στο Μιλάνο μόνο για 2-3 μέρες και μόνο για δουλειά, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τα πρώτα βήματά της στη Γερμανία, όμως ουσιαστικά από το Μιλάνο ξεκίνησε την καριέρα της.

GNTM: Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για τα παραπανίσια κιλά της Χαράς

Η Βίκυ Καγιά εξομολογήθηκε ότι το Μιλάνο το είχε στο μυαλό της ως κάτι πολύ δύσκολο, παρότι έμεινε εκεί για εννέα μήνες. Ωστόσο το θυμάται έντονα γιατί όταν ήταν 16-17 χρονών, στα πρώτα της βήματα, πήγαινε στην πόλη με τη μαμά της, που της ψώνιζε κιόλας.

GNTM 2019: Για ποιο λόγο έβαλε τα κλάματα η Κάτια;

«Εγώ περνάω καλά όπου κι αν πάω» είπε ο Άγγελος Μπράτης που έζησε εκεί για τρία ολόκληρα χρόνια, ως head designer σε γνωστό Οίκο μόδας. Μάλιστα, έκανε κάτι ακατόρθωτο για νέο σχεδιαστή, έκανε επίδειξη μόδας στο Palazzo Reale, το Παλάτι της πόλης, ενός χώρου που έχουν κάνει δείξει τα ρούχα τους οι μεγαλύτεροι Οίκοι παγκοσμίως.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top