Elif: Ο Βεϊσέλ νιώθει άσχημα γιατί δεν μπορεί να βρει την Τουλάι

Νέο επεισόδιο της τουρκικής σειράς τη Δευτέρα στις 17.30

Η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Ουμίτ λέει ψέματα. Δεν ξέρει όμως πως βρέθηκε η απόδειξη, που αποδεικνύει το ψέμα το στην τσέπη της. Ο Γιουσούφ είναι αυτός, που για άλλη μια φορά, προστάτεψε τη Μελέκ, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.  Ο Ουμίτ και η Αρζού μιλάνε για το πόσο κακοί είναι και οι δύο και κοροϊδεύουν την οικογένεια Εμίρογλου. Πιστεύουν πως ακολουθούν τα σωστά βήματα για να πάρουν την εκδίκηση της Αρζού. Ο Γιουσούφ είναι πάντα κοντά στη Μελέκ χωρίς εκείνη να το αντιλαμβάνεται. 

Η Μελέκ πηγαίνει στην τράπεζα και δείχνει τις δύο αποδείξεις ζητώντας να μάθει ποια είναι έγκυρη. Ο διευθυντής της τράπεζας της δείχνει την αληθινή και βέβαια δεν είναι αυτή, που ο Ουμίτ παρουσίασε.  Πριν πάει η Μελέκ στην τράπεζα, ο Γιουσούφ είχε πάει εκεί, είχε μιλήσει με τον διευθυντή και είχε πληρώσει την πρώτη δόση του δανείου. Ο διευθυντής της τράπεζας λέει στη Μελέκ πως το πρόβλημα, που δημιουργήθηκε λύθηκε από έναν δικηγόρο με το όνομα Ερντέμ Κόλογλου αλλά η Μελέκ δεν ξέρει κανέναν με αυτό το όνομα.  Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως θέλει ο Σελίμ  να βγει από τη φυλακή για να δει και να ζήσει την πτώση της οικογένειάς του.  Η Μελέκ συνδέει διάφορα γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ο Ουμίτ κρύβεται πίσω από όσα συνέβησαν στην οικογένεια. Ο Γιουσούφ τηλεφωνεί σε έναν φίλο του και του ζητάει να κάνει μια έρευνα για τον Ουμίτ. Η Μελέκ ζητάει από τον Ουμίτ να συναντηθούν.  Η Γκόντζα ενημερώνεται για τον θάνατο του Σερντάρ και νιώθει απελπισία. Η Ζεϊνέπ είναι αναστατωμένη επειδή η Αλιγιέ δεν της λέει τι συμβαίνει. Και η Αλιγιέ όμως νιώθει άσχημα για αυτό και μιλάει στη Ζεϊνέπ για να την ηρεμήσει. Ο Βεϊσέλ νιώθει άσχημα γιατί δεν μπορεί να βρει την Τουλάι και κάνει ό,τι μπορεί για να τα καταφέρει. Μια γυναίκα ενημερώνει την Τουλάι πως κάποιος την αναζητεί και έχει βάλει αφίσες με τη φωτογραφία της παντού.

Η φίλη της Τουλάι τη συμβουλεύει να γυρίσει στον άντρα της, που την αγαπάει αληθινά γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή.  Η Τουλάι πηγαίνει να βρει τον Βεϊσέλ αλλά τη χτυπάει ένα αυτοκίνητο. Το βράδυ ο Βεϊσέλ δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία για το πτώμα μιας γυναίκας που βρέθηκε και μοιάζει με την Τουλάι.  Ο Γιουσούφ συναντάει έναν φίλο του και του λέει πως θέλει να επιστρέψει στη δράση. Ο φίλος του ρωτάει την αιτία της απόφασής του και ο Γιουσούφ του απαντάει πως νιώθει ότι είναι η σωστή στιγμή. Ο Σελίμ μαθαίνει πως αποφυλακίζεται…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top