GNTM - Ζενεβιέβ σε Μαρία: «Έκατσες σαν βαρύμαγκας»

Πώς το σχολίασε η διαγωνιζόμενη;

Η Μαρία πήρε το αβαντάζ και περιμένει να φωτογραφηθεί υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές της Βίκυς Καγιά.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της φωτογράφησης η Ζενεβιέβ της λέει ότι πρέπει να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι έχει δίπλα της τη Βίκυ Καγιά.

Αυτό είναι το καλύτερο αβαντάζ του φετινού GNTM!

Στη συνέχεια, τη ρωτά αν είδε τις πόζες της Κάτιας και αν της άρεσε. Τότε εκείνη απάντα: «Την είδα. Καλή ήταν»! Η ίδια δικαιολόγησε την απάντησή της σχολιάζοντας στην κάμερα: «Να εκθειάσω εγώ την Κάτια; Γιατί; Για να ενισχύσω τον εγωισμό της»;

«Έσταξε φαρμάκι» η Κάτια: «Είναι 1.50 και 30 ετών. Ας δοκιμάσει τη γλύκα»

Οι FF ακούνε τα σχόλια της Μαρίας και η Ασημίνα παίρνει πρώτη τον λόγο: «Τέτοια ζήλια δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου», ενώ ακολουθεί η Άννα: «Γίνεται μόνη της ρεζίλι. Ο κόσμος βλέπει».

Από την άλλη πλευρά η Κάτια δικαιολογεί αυτή της τη συμπεριφορά τονίζοντας ότι το κάνει επειδή τη θεωρεί μία από τις βασικότερες ανταγωνίστριες της.  Μάλιστα, δίνει και μία συμβουλή στη Μαρία: «Μην ασχολείσαι μαζί μου. Ασχολήσου καλύτερα μαζί σου για να βγάλεις καλύτερο αποτέλεσμα».

Βλέποντας αυτό το κλίμα, η Ζενεβιέβ απευθυνόμενη στη Χριστοπούλου της λέει: «Μα να μην μπορούν να πουν μια καλή κουβέντα, επειδή δε γουστάρουν η μία την άλλη».

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, οι FF λένε ότι η Μαρία είναι μια μαριονέτα, αφού κάνει ότι της λέει η Βίκυ και η Κάτια κάνει λόγο για κουκλοθέατρο.

Η φωτογράφιση ολοκληρώνεται και η Ζενεβιέβ εξηγεί στη Μαρία ότι της είπε αυτό για την Κάτια για να τη βοηθήσει και όχι να την εκνευρίσει. «Στο είπα για να σε βοηθήσω. Με έγραψες. Έκατσες σαν βαρύμαγκας και ευτυχώς ήρθε η Βίκυ και σε έσωσε».

«Το κομπολόι μου που το έχω; Έτσι ντύνεται και φέρεται ένας βαρύμαγκας Ζενεβιέβ» απαντά η Μαρία φανερά ενοχλημένη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top