Σε δύσκολη θέση ο Σάκης Ρουβάς:«Δεν μπορώ να πάρω στα χέρια μου τη ζωή σου»

Δεν έκρυψε την αντίθεσή του με απόφαση παίκτριάς του

Προβληματισμένος και ανήσυχος ήταν ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Παρασκευής μετά την εμφάνιση της Βάλιας Δήμου στη σκηνή του The Voice κατά τη φάση των Knockouts.

Η 25χρονη τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές, κάτι που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τον couch της, ο οποίος ήταν απόλυτα ειλικρινής μαζί της. 

«Σου έχει δώσει ο Θεός ένα χάρισμα, έχεις πολύ καλό αυτί. Ακούς πάρα πολύ σωστά. Παρόλο που μπήκες λάθος το έφερες σαν να μην έγινε τίποτα. Αλλά έχει σημασία να μου πεις πόσο πολύ το αγαπάς το τραγούδι και πόσο πολύ θέλεις να ασχοληθείς με αυτό», της είπε αρχικά ο Σάκης, ρωτώντας την αν γνωρίζει ποιο είναι το σωστό για εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

«Έχεις ένα πολύ σοβαρό θέμα στις φωνητικές χορδές και εγώ δε θα ‘θελα να συνεχίσεις. Δε θα ‘θελα γιατί είναι σαν να συναινώ στο να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Εγώ δεν μπορώ να πάρω στα χέρια μου τη δική σου ζωή. Εντάξει; Ούτε να σου απαγορεύσω να κάνεις αυτό που θέλεις. Μπορώ να σου προτείνω και να σου πω τι πιστεύω», της είπε. 

Με τη στάση του Σάκη συμφώνησε και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία επίσης σύστησε στη Βάλια να σταματήσει από το παιχνίδι για να προφυλάξει τη φωνή της. 

Ωστόσο εκείνη δεν του άκουσε και τους ανακοίνωσε πως θέλει να παραμείνει στο The Voice και να πάει στα Battles. 

«Δεν είναι δική μου απόφαση. Εφόσον πιστεύεις ότι μπορείς να συνεχίσεις. Εγώ διαφωνώ πλήρως με αυτό, αλλά δεν μπορώ να είμαι άδικος. Σου εύχομαι καλή επιτυχία», της είπε ο Σάκης, φανερά προβληματισμένος. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top