GNTM: Σπυρούλα: «Δεν περίμενα ότι θα φύγω εγώ αλλά η Άννα!»

Όσα είπε για τις «FF» αλλά και για το επώνυμό της

Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Τρίτης η Σπυρούλα, που το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε εκτός GNTM.

Συγκινημένη η παίκτρια από την Κύπρο μίλησε για την αποχώρησή της από το παιχνίδι, λέγοντας ότι δεν περίμενε ότι θα ήταν αυτή που θα έφευγε. «Δεν περίμενα καθόλου να φύγω εγώ αλλά η Άννα» είπε η μελαχρινή καλλονή, αφού κατά τη γνώμη της με το look της δεν είχε κάτι καινούργιο να προσφέρει.

Εντύπωση προκάλεσε και η αγκαλιά της Κάτιας στη Σπυρούλα την ώρα που έφευγε από το σπίτι: «Με τις FF ήθελα να κρατάω τις ισορροπίες… είμαι της άποψης πως αν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη. Αυτό το εισέπραξα από τις FF, δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί τους» απάντησε η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM. «Θεωρώ ότι η αντίδραση της Κάτιας ήταν αληθινή» συμπλήρωσε.

GNTM - Σπυρούλα: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της

GNTM: Αποχώρησε η Σπυρούλα!

Η Σπυρούλα μας έλυσε και την απορία για το… περίεργο επώνυμό της. «Το είχε πάρει ο παππούς μου από το χωριό. Ήταν παρατσούκλι γιατί έμοιαζε του Βασιλιά Κάιζερ στη Γερμανία και του έμεινε!» απάντησε το όμορφο μοντέλο.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη Κωνσταντίνα που τελευταία έχει προσεγγίσει τις «FF». «Είναι λίγο παράξενος χαρακτήρας. Πρέπει να βρεις το κουμπί της για να συγκατοικήσεις… είναι κλειστή, είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας» είπε, λέγοντας ότι ως επαγγελματίας μοντέλο θα μετακομίσει στην Αθήνα, ενώ θέλει να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top