Αργυρώ από GNTM: «Για την Ελευθερία λέγαμε ότι κάτι δεν πάει καλά!»

Όσα είπε για το bullying, τον ανταγωνισμό και τον σύντροφό της

Είναι μία από τις κοπέλες που ξεχώρισαν μέσω του GNTM τόσο για την ομορφιά όσο και για την προσωπικότητά της, παρότι ήταν από τις πρώτες που αποχώρησαν. Η Αργυρώ εκτός του μόντελινγκ, ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, παρέα με τον σύντροφό της Ηρακλή.

Το μοντέλο μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης για την εμπειρία της στο GNTM, τον ανταγωνισμό και τις δοκιμασίες, αλλά και για το bullying που δέχτηκε σε παιδική ηλικία.

Η 25χρονη δεν πήγε μόνη της, αλλά μαζί με τον σύντροφό της, Ηρακλή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν και είναι μαζί επτά ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, το ζευγάρι ασχολείται με τη μουσική κι έχει δημιουργήσει ένα ντουέτο.

GNTM - Σουζάνα: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της απ' τον διαγωνισμό

GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της Αργυρώς!

Ο Ηρακλής ήταν εκείνος που ώθησε την Αργυρώ να μπει στο σπίτι του GNTM, χωρίς να ζηλεύει καθόλου τη σύντροφό του. Η εντυπωσιακή καλλονή που ήταν από τα πρώτα κορίτσια που έφυγαν από το παιχνίδι περιέγραψε, μεταξύ άλλων, τη γνωριμία της με τον αγαπημένο της , την εμπειρία της από τις δοκιμασίες αλλά και το γεγονός ότι αδικήθηκε από μία και μόνο φωτογραφία.

Η Αργυρώ μίλησε και για το κατά πόσο είναι διπρόσωπη ή όχι η πολυσυζητημένη Ελεθερία: «Η Ελευθερία μας έλεγε κάτι περίεργα και λέγαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν είναι διπρόσωπη» είπε για την κοπέλα που πήρε από τους κριτές το golden pass.

Κλείνοντας, έκανε τις δικές της προβλέψεις για τη νικήτρια και την τελική τριάδα λέγοντας: «Θεωρώ πάρα πολύ δυνατή την Άννα Μαρία, την Ίλντα και την Εμμανουέλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top