Elif: Η δασκάλα της Ελίφ δεν μπορεί να τη βρει πουθενά!

Ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο τη Δευτέρα στις 17:30 στο Star

Η δασκάλα της Ελίφ δεν μπορεί να τη βρει πουθενά. Η Τζεϊντά πλησιάζει τη δασκάλα και της λέει την αλήθεια. Η δασκάλα επικοινωνεί με τη Μελέκ και της λέει πως η Ελίφ εξαφανίστηκε. Η Μελέκ πηγαίνει αμέσως στο σχολείο. 

Κατά τύχη, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ βλέπουν την Ελίφ στο δρόμο. Η Ελίφ συναντάει τυχαία τον Γιουσούφ. Η μικρούλα φοβάται πως και ο Γιουσούφ θα πιστέψει πως είναι μια κλέφτρα. Προσπαθεί να το σκάσει αλλά ο Γιουσούφ δεν της την αφήνει να φύγει γιατί θέλει να τη βοηθήσει. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ βλέπουν τη σκηνή αλλά παρεξηγούν την κατάσταση. 

Επιτίθενται στον Γιουσούφ και τον κατηγορούν για κακοποίηση του παιδιού. Ο Γιουσούφ τους λέει πως κάνουν λάθος αλλά δεν τον ακούν. Η Ελίφ εκμεταλλεύεται την αναστάτωση και το σκάει. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ συναντούν τη Μελέκ. Αναζητούν την Ελίφ αλλά πάλι ο Γιουσούφ είναι αυτός που την εντοπίζει. Αυτή τη φορά καταφέρνει να την πείσει να του μιλήσει. Η Ελίφ του λέει τι συνέβη στο σχολείο και πως είναι αθώα για όσα την κατηγορούν. Ο Γιουσούφ την πιστεύει και την παίρνει μαζί του στο βιβλιοπωλείο. 

Η Μελέκ επιστρέφει στην εργασία της και ο Γιουσούφ τη βλέπει και της λέει πως η Ελίφ είναι στο βιβλιοπωλείο. Η Ελίφ αγκαλιάζει τη μητέρα της και της λέει πως είναι αθώα, η Μελέκ ήδη το γνωρίζει αυτό αφού έχει μιλήσει με τη δασκάλα της. 

Η Αρζού συνέρχεται και ο Ουμίτ είναι συνέχεια στο πλευρό της γεγονός που την εντυπωσιάζει. Ο Ουμίτ έχει αισθήματα για την Αρζού και δεν τον ενδιαφέρουν οι προθέσεις του Σερντάρ. Ο Σερντάρ περιφέρεται μόνος και χωρίς χρήματα στους δρόμους.

Η Γκόντζα έχει μπλοκάρει όλους τους λογαριασμούς του. Τηλεφωνεί στον Ουμίτ αλλά εκείνος του λέει πως είναι μακριά. Ο Σερντάρ πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει την Αρζού και να τη βάλει να υπογράψει κάποια χαρτιά για να πάρει χρήματα. 

Εκεί βλέπει τον Ουμίτ και αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Ουμίτ βρίσκει μια δικαιολογία για να καλύψει τις κινήσεις του.  Το επόμενο πρωί η Ελίφ δε θέλει να πάει σχολείο επειδή φοβάται ότι κάποιοι συμμαθητές της θα πιστεύουν ότι είναι κλέφτρα…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top