Globetrotters: Η Αντελίνα εκνευρίζεται με το bullying του Χάρη!

Την Τετάρτη 23/10 στις 21.00 στο Star

Τα τρία ζευγάρια των Globetrotters, Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Παντελής Βούρος και Χρήστος Μπάρκας, Στέλιος και Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός, ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις αποστολές τους και ετοιμάστηκαν για τους επόμενους προορισμούς τους.

Ποιοι είναι αυτοί; Φίτζι, Περού και Σιγκαπούρη! Ο Παντελής και ο Χρήστος βρίσκονται στο Περού και προσπαθούν απεγνωσμένα να συνεννοηθούν με τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να βρουν ένα ταξί.

Globetrotters: Στέλιος & Μιχαήλ Άγγελος κάνουν πιρουέτες και εντυπωσιάζουν!

Από την άλλη πλευρά, μπαμπάς και γιος (Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός) έρχονται προ εκπλήξεων όταν ένας πωλητής καταλαβαίνει ότι είναι από την Ελλάδα και αρχίζει να τους μιλά για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα αναρωτιέται αν η Ελλάδα πέρασε οικονομική κρίση. Τότε ο Στέλιος Κρητικός αστειεύεται και αρχίζει να κάνει λόγο για τα μνημόνια.

Τέλος, ο εκνευρισμός της Αντελίνας «χτύπα» κόκκινο όταν κατεβαίνει από το αεροπλάνο και τα πόδια της έχουν πρηστεί. Δίπλα της βρίσκεται ο Χάρης Βαρθακούρης και εκείνη τον κατηγορεί για… bullying, όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Έντονος συζυγικός καβγάς Χάρη και Αντελίνας: «Άντε γ@@ή@@υ»!

 

 

Περίληψη του σημερινού επεισοδίου:

Μετά τους ορυζώνες του Βιετνάμ, τη μουσικοχορευτική φιέστα στην Κούβα, τους… μπρατσαράδες αλλά και τις μπαλαρίνες της Ρωσίας, τα 3 ζευγάρια ξεκινούν για τους επόμενους προορισμούς τους.

Από το παραδοσιακό Βιετνάμ, η Αντελίνα και ο Χάρης μεταφέρονται στην υπερσύγχρονη Σιγκαπούρη, όπου, αφού επιδοθούν σε φιγούρες συγχρονισμένης κολύμβησης με την εθνική ομάδα της χώρας, στη συνέχεια πρέπει να βρουν το φωτόσπαθο, που τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης να φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ - Άγγελος, από τη δροσερή Μόσχα, προσγειώνονται στα εξωτικά Φίτζι και με την 1η τους αποστολή απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά και τον τροπικό βυθό των νησιών. Η συνέχεια όμως αποδεικνύεται ζόρικη, αφού πρέπει να βγουν μια ιπτάμενη selfie, να κάνουν δηλαδή ελεύθερη πτώση!

Ο Χρήστος και ο Παντελής φτάνουν στο Περού, με τον Παντελή να δυσκολεύεται λίγο από το υψόμετρο της λίμνης Τιτικάκα. Μετά από μια αποστολή, που περιλαμβάνει … πλέξιμο, οι δύο σεφ τρέχουν πίσω από αλπάκα (μηρυκαστικό ζώο), για να πάρουν ένα σκουλαρίκι τους για τον Πέτρο!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του Globetrotters

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top