GNTM: Βρέθηκε η παίκτρια που στήνει στον τοίχο τις FF - Προβλέπεται μάχη!

«Θέλουν να τρομοκρατήσουν»

Συγκρούσεις και πολλή «χολή» κυριαρχούν στο GNTM. Οι FF συνεχίζουν να ρίχνουν τις φονικές τους «βόμβες» κατά των «αδιάφορων» κοριτσιών του διαγωνισμού ενώ η Μαρίνα, η περσινή εστεμμένη Μις Ελλάς, σήκωσε «μπαϊράκι», μιλώντας στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» που βρέθηκε στα γυρίσματα που διαγωνισμού. 

GNTM: Πώς από κορίτσια της διπλανής πόρτας μεταμορφώθηκαν σε super models

GNTM - Μαρτίνα : «Τι να το κάνω το 1.17 πόδι όταν με τρώει το 1.10;»

Συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Οι FF είναι σαν μία στρατηγική. Θεωρώ πως η συμπεριφορά τους αυτή είναι για να φανούν ή να τρομοκρατήσουν κάποιες κοπέλες πιο χαμηλών τόνων».

Όμως η «χειροβομβίδα» ονόματι Μαρτίνα, «έσκασε» λέγοντας: «Είμαστε πέντε φανταστικά κορίτσια, τα οποία πιστεύουμε στον εαυτό μας. Το ότι είμαστε οι FF μας βοήθησε στο να φοβηθούν τα άλλα κορίτσια, να ασχολούνται μαζί μας και ν’ αποσυντονίζονται από τον στόχο τους! Η Χαρά, η Μαρία, η Κωνσταντίνα και η Άννα – Μαρία είναι διαφορετικές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Για παράδειγμα, η Μαρία, ξεκινάει να κάνει πλάκα και να λέει ό, τι της κατέβει για να κεντρίσει το ενδιαφέρον όταν έρχονται οι εικονολήπτες και όταν έρχεται η ώρα του ‘’σετ’’ είναι μία μέτρια κοπέλα, η οποία δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το σώμα της και το πρόσωπό της. Δεν έχει δουλέψει καθόλου!»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top