Παραδοχή από Ανδρέα Γεωργίου: «Βλέπω το GNTM, έχει ωραία αισθητική»

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής του «8 Λέξεις» το είπε στην κάμερα

Τα τελευταία χρόνια έχει το άγγιγμα του τηλεοπτικού… Μίδα, αφού ό,τι κάνει «χτυπάει» κορυφή στα νούμερα τηλεθέασης. Με εξαίρεση ίσως το φετινό «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΪ, που τα βρήκε δύσκολα λόγω… GNTM!

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στη «Φωλιά των Κου Κου» τόσο για τις… χαμηλές πτήσεις της νέας του τηλεοπτικής δουλειάς, όσο και για το γεγονός ότι παρακολουθεί το GNTM.

«Δε βλέπω!»: Ελληνίδα συγγραφέας τα βάζει με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ενοχλημένος ο Ανδρέας Γεωργίου – Η καταγγελία μέσω Instagram

O ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε αρχικά στα όσα ακούγονται για τις αλλαγές που έρχονται, ή ακόμα και το «κόψιμο» της σειράς του. «Είμαστε σε ένα κανάλι που έχει λιγότερη τηλεθέαση από το κανάλι που ήμασταν πέρυσι. Ο ΣΚΑΪ θέλει να προσθέσει τη μυθοπλασία στο πρόγραμμα του και θα βοηθήσουμε να το χτίσει... κι αυτό κάνουμε» ξεκαθάρισε. Έχει κάποιο deadline για να πάρει τα «πάνω» του το σίριαλ; «Δεν υπάρχουν αυτά. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με το κανάλι. Είμαστε σε καθημερινή επαφή και παρακολουθούμε τα νούμερα σε όλα τα κοινά».

Τέλος, ο Ανδρέας παραδέχτηκε ότι βλέπει το πετυχημένο πρόγραμμα του STAR: «Το βλέπω το GNTM, είναι ένα πρόγραμμα εντελώς διαφορετικό από το δικό μας… Δεν το βλέπω την ώρα προβολής για να τα ξεκαθαρίσουμε, αλλά είναι ένα πρόγραμμα που έχει ωραία αισθητική, έχει ωραίο γύρισμα και το βλέπω!».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top