Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχασα 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή»

Σε μια σπάνια εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του 2018 σύμφωνα με την google και φέτος είναι στα καλύτερά της!

Σε μια σπάνια συνέντευξη που έδωσε η αγαπημένη κριτής του GNTM στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για όλα.

«Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι γενικά στρατιώτης. Περνάω πολύ ωραία και κάνω πιο πολύ φάση στη ζωή μου και είμαι πιο χαλαρή. Δε θυμάμαι πώς είναι, με βοηθάει όλος ο κόσμος να το θυμηθώ. Δεν ξέρω πού πάει ο κόσμος, πού βγαίνει, δεν ξέρω τι λένε, τι είναι αυτά τα καινούρια, τι είναι αυτά τα ποτά… Προσπαθώ, όμως, και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί «έχασα» 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή, αλλά κέρδισα αλλού και με έφερε εδώ που είμαι σήμερα».

GNTM: Φωτογράφιση με φίδια! Τι θα δούμε τη Δευτέρα

Η Ηλιάνα κατέληξε λέγοντας: «Καλό είναι να υπάρχει συνδυασμός. Αν υπάρχει κατανόηση και αγάπη, όλα είναι ΟΚ. Επίσης, το να έχεις έναN σύντροφο στη ζωή σου που να σε υποστηρίζει, μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά σου».

Το λαμπερό χαμόγελό της σχολίασε και η Ελένη Μενεγάκη, λέγοντάς της ότι γελούν ακόμη και τα μάτια της, υπονοώντας ότι είναι ερωτευμένη. Η ίδια απλά γέλασε και ευχαρίστησε την παρουσιάστρια! Μάλιστα, αποκάλυψε και τι γίνεται στα παρασκήνια του Greece’s Next Top Model και ότι φέτος οι κριτές διαφωνούν λιγότερο σε σχέση με πέρυσι. 

Όπως είπε η ίδια, κάθονται όλοι μαζί στα καμαρίνια και κάνουν πολύ καλή παρέα… 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top