Elif: Ο Ερκούτ δίνει λεφτά στη Αρζού για να κάνει μια νέα αρχή!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Πέμπτη στις 17:30 στο STAR

Ο Τζεβαχίρ παίρνει παγωτό στην Ελίφ και την Ιντζί. Ο άντρας μιλάει με έναν γνωστό του και τα κοριτσάκια πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ.

Το πόδι της Ιντζί μπλέκεται σε κάτι κουτιά και ο Γιουσούφ αντιλαμβάνεται την παρουσία των κοριτσιών. Ευγενικά τους ζητάει να φύγουν. Η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν στο εργαστήριο ραπτικής ενώ ο Τζεβαχίρ ανακουφίζεται όταν τα βλέπει εκεί γιατί πίστευε πως τα είχε χάσει. Τα κορίτσια δεν λένε στη Μελέκ πως το πόδι της Ιντζί έχει πληγωθεί.

Η Αϊσέλ εξακολουθεί να απουσιάζει από τη δουλειά της. Όλες οι εργάτριες αναρωτιούνται που είναι, ειδικά η Μελέκ. Ο Ερκούτ δίνει λεφτά στη Αρζού για να κάνει μια νέα αρχή.

Η Αρζού σκέφτεται μόνο την εκδίκηση. Πηγαίνει στο εργαστήρι ραπτικής και απειλεί τη Μελέκ. Η Μελέκ ταράζεται όταν βλέπει μπροστά της την Αρζού.

Η Αλιγιέ μιλάει στον Σελίμ για το περιστατικό με τη μητέρα της μαθήτριας της Ζεϊνέπ. Η Ιντζί εξακολουθεί να κρατάει κρυφό το γεγονός ότι τραυματίστηκε.

Η Αϊσέλ πηγαίνει στη δουλειά αλλά η Μπαχριγιέ είναι θυμωμένη. Δεν την απολύει όμως γιατί υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει. Η Μελέκ βλέπει πως η Αϊσέλ είναι χτυπημένη.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top