«Τροχος Της Τύχης»: Ο Πολυχρονίδης και το νέο κορίτσι του στα παρασκήνια

Για 6η χρονιά στο Star το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι

O «Τροχός της Τύχης» επέστρεψε για 6η σεζόν στο STAR ανανεωμένος και πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, ακόμα περισσότερα μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο NISSAN JUKE!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο μακροβιότερος παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» στην Ελλάδα, δήλωσε πανέτοιμος να υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο και καλοπροαίρετο χιούμορ, τους νέους παίκτες και το υπέροχο κοινό.

«Νιώθω ωραία, όσο ωραία νιώθουν 2.700 παίκτες που έπαιξαν, οι 25.000 θεατές που έχουν περάσει από το στούντιο και όσο ωραία θα περάσουν αυτοί που θα έρθουν στα 1.000 επεισόδια!» είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ποιο είναι το νέο κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» 

Φέτος στο πλευρό του είναι η καλλονή Βάλια Χατζηθεοδώρου. Η 27χρονη έχει σπουδάσει αισθητική, αλλά εργάζεται από τα 18 ως μοντέλο με συμμετοχές σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Έχει δική της στήλη ( Valia’s Choice) σε site, όπου μιλάει για θέματα μόδας, ομορφιάς και well being είτε μέσα από άρθρα, είτε μέσα από βιντεάκια μικρού μήκους. Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο κατά 22 χρόνια μικρότερος αδελφός της ενώ στον ελεύθερο χρόνο της κάνει pilates, πηγαίνει κινηματογράφο και βλέπει… «Τροχό της Τύχης»!

«Θα κάνω τον Πέτρο instagramer!» είπε με χιούμορ η Βάλια.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το παιχνίδι θα προβάλλεται από Κυριακή έως Παρασκευή στις 18:40 στο STAR και αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον με νέες προσθήκες και αλλαγές.
 

Δείτε όλη την εκπομπή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top