Νικολέττα Καρρά: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Φώτο Πιττάτζη

«Έχουν γράψει τέρατα για τον χώρισμό μου!»

Μετά από επτά χρόνια γάμου, η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά και ο Κύπριος νομικός Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να χωρίσουν την περασμένη άνοικη

Παρότι δεκάδες περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές «πολιορκούν» εδώ και καιρό την όμορφη ηθοποιό για μία συνέντευξη, εκείνη δεν είχε μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα για τον χωρισμό.

Νικολέττα Καρρά: Οι βουτιές στη Μύκονο με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Νικολέττα Καρρά: Για ποιο λόγο έγινε… έξαλλη η ηθοποιός!

Ωστόσο σήμερα το πρωί η Νικολέττα μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #not» λέγοντας πως: «Εμένα γενικά δεν με φλερτάρουν. Αυτή την περίοδο κοιτάζω να χαλαρώσω όσο γίνεται περισσότερο. Δεν έχω απωθημένα, ούτε θέλω να ξεσκάσω, δεν ήμουν ποτέ σκασμένη. Μια χαρά ήμουν, μια χαρά είμαι και τώρα. Οι φίλοι πάντα είναι ψυχοθεραπεία σε κάτι δύσκολο. Στα σοβαρά θέματα, βέβαια, πάντα είμαστε μόνοι μας και τις σοβαρές αποφάσεις τις παίρνουμε μόνοι μας. Δεν αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα ούτε αισθάνομαι άνετα να μιλάω για τον χωρισμό μου. Ούτε αισθάνομαι άνετα όταν γράφουν ή λένε διάφορα. Με ενοχλεί όταν γράφονται υπερβολές ή ψέματα, που εκεί θέτω όριά μου. Έχω στείλει μέιλ. Έγραψαν τέρατα. Τους είπα κατεβάστε αυτό που γράψατε γιατί θα σας κάνω μήνυση».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top