Life is a beach - Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στο Μεξικό

Σήμερα στις 17:00 στο STAR 

Αν το μόνο πράγμα, που σου έρχεται στο μυαλό,  όταν ακούς Μεξικό, είναι η τεκίλα και τα μπουρίτος, τότε το «Life is a beach» με το #MissionMexico, θα αλλάξει τα δεδομένα σου.

Ξέχνα τους κλασικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς και τα all inclusive πακέτα διακοπών. Στο «Life is a beach» θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε!

Ένα ταξιδιωτικό story, που κράτησε 3 ολόκληρους μήνες. Μια παρέα φίλων, που διένυσε 18.000χλμ, από τον κόλπο του Μεξικό, στον Ειρηνικό Ωκεανό, το Μέξικο Σίτι και πίσω, με στόχο να επισκεφθούν όσες περισσότερες παραλίες μπορούν.

Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την εξερεύνηση σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες της γεμάτης αντιθέσεις χώρας του Μεξικού, χωρίς να σκεφθούν για μία στιγμή να σηκωθούν από τον καναπέ.

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στο Μεξικό, γεμάτο χρώμα και ιστορία, με τους  τρεις πιο αναπάντεχους “παρουσιαστές”, που θα μπορούσες να συναντήσεις, καθώς περιπλανιούνται από μέρος σε μέρος. 

Κάνε follow σε βουτιές στις πιο εξωτικές παραλίες, σε λίμνες και σε απόκοσμες σπηλιές με νερό, στη μέση του πουθενά. Δες το πασίγνωστο μπλε σπίτι της Φρίντα Κάλο, διάσημα μουσεία, αδιαπέραστες ζούγκλες, επιβλητικές πυραμίδες και γνώρισε ντόπιους, Μάγιας αλλά και παλαίμαχους και τροπαιούχους Lucha Libre παλαιστές. 


Μέτρα πόσες μέρες έχεις υπόλοιπο άδειας και ξεκινά να γεμίζεις τον κουμπαρά σου. Σίγουρα μετά από το  Life is a beach #MissionMexico θα πεις... #Vamos!

Περίληψη 7ου επεισοδίου – Κυριακή 28.7.19 στις 17:00 

Σε αυτό το επεισόδιο του MissionMexico η παρέα του Life is a beach λαμβάνει υπερβολική δόση... πληροφορίας. 

Μετά από τόσο καιρό στο Μεξικό, η χρήση της ισπανικής γλώσσας ακόμη περιορίζεται στο “μπουένος ντίαζ” και “τάκος πορφαβόρ”. Γι’ αυτό, η επίσκεψη σε ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια της Τουλούμ, θεωρήθηκε αναγκαία. Η ιδιαιτέρως συμπαθητική δασκάλα Τάνια, επιδιώκει να μάθει σε Χάρη, Άλεξ, Λόκε και Morakey τα βασικά, απολύτως βασικά, για να βελτιώσει την επικοινωνία της παρέας με τους ντόπιους. Μπορεί τα μισά να τα ξέχασαν με το που βγήκαν από το φροντιστήριο, ωστόσο η εμπειρία ήταν διασκεδαστική.

Αφού η παρέα τάισε το πνεύμα, συνεχίζει με το σώμα. Ο Μανόλο υποδέχεται στη σχολή του την ομάδα και παραδίδει μαθήματα kitesurf. Η παρέα επιδεικνύει ιδιαίτερες δεξιότητες στο λεπτό χειρισμό του πανιού, αλλά το highlight είναι η φάρσα που σκαρώνει ο Λόκε στον ανυποψίαστο Alex! Μήπως τελικά ο Άλεξ πρέπει να αφήσει το πανί και να την δει αλλιώς;

Συνέχεια με επίσκεψη στη μαγική λίμνη του Μπακαλάρ, ή αλλιώς Λίμνη των 7 χρωμάτων. Μια τεράστια λίμνη, με απίθανες αποχρώσεις γαλάζιου που διατηρεί ακόμα την παραδοσιακή αισθητική του Μεξικού. Βουτιές, παιχνίδια και ένα καταστροφικό #mezkal_challenge.
Guest friend: Κατερίνα Morakey

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του LIFE IS A BEACH εδώ

 

Παρουσίαση: Χάρης Κιαγιαδάκης, Αλέξανδρος Προκοπάκης, Γιάννης Βαρελάς
Σκηνοθεσία: Χάρης Κιαγιαδάκης
Μουσική: MD RECORDING STUDIOS & Ανδρέας Δημητριάδης 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top