Επίσημα στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Παπανώτας - Η ανακοίνωσή του

Οι ευχές για την… οικογένεια του Alpha που άφησε πίσω του

Έτσι ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος την αποχώρησή του από τον Alpha την Παρασκευή 05 Ιουλίου

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το «Happy Day» και τον Alpha, ο Δημήτρης Παπανώρας -όπως ακουγόταν- βρίσκεται κι επίσημα στον ΣΚΑΪ.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι πλέον ανήκει κι επίσημα στο κανάλι του Φαλήρου.

Έτσι αποχαιρέτησε ο Φραγκολιάς τον Παπανώτα από το «Happy Day»

Παπανώτας: Η παρεξήγηση με την Αναστασοπούλου και η on air απάντηση!

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….😊🙃😉😋❤», έγραψε στη σχετική ανάρτηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά....😊🙃😉😋❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις

Είναι βέβαιο πως ο δημοσιογράφος που δε «μασάει τα λόγια του» θα ενταχθεί στη νέα, καθημερινή εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας από Σεπτέμβριο. Ταυτόχρονα ενδέχεται να παρουσιάσει και τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top