Έτσι αποχαιρέτησε ο Φραγκολιάς τον Παπανώτα από το «Happy Day»

Είχαν γίνει κολλητοί φίλοι...

Έτσι ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος την αποχώρησή του από τον Alpha

Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέπληξε τους τηλεθεατές στο «κλείσιμο» του «Happy Day» την περασμένη Παρασκευή, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του όχι μόνο από την εκπομπή αλλά και από τον Alpha μετά από μια δεκαετία.

Το περασμένο 24ώρο ο Κώστας Φραγκολιάς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον πολύ καλό του φίλο και συνεργάτη.

Αποχωρεί από το «Happy Day» ο Παπανώτας - Πάει σε άλλη εκπομπή

«Γατούλη θα μου λείψεις.... Ήταν 5 χρόνια θα μου πεις και τι δεν ζήσαμε!! Θέλω να ξέρεις ότι είσαι ο πιο ειλικρινής, καθαρός και ντόμπρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει κι ας μην συμφωνούσα πάντοτε με τις απόψεις σου...δεν θα ξεχάσω επίσης τις στιγμές, που ήσουν ο πιο ατρόμητος. Ήταν τιμή μου, να πίνω τον καφέ μου μαζί σου. Εύχομαι κάπου, κάποτε...» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του το μοντέλο και παρουσιαστής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γατούλη θα μου λείψεις.... Ήταν 5 χρόνια θα μου πεις,και τι δεν ζήσαμε!! Θέλω να ξέρεις ότι είσαι ο πιο ειλικρινής,καθαρός και ντόμπρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει κι ας μην συμφωνούσα πάντοτε με τις αποψεις σου...δεν θα ξεχάσω επίσης τις στιγμές,που ήσουν ο πιο ατρόμητος. Ήταν τιμή μου,να πίνω τον καφέ μου μαζί σου. Εύχομαι κάπου,κάποτε... @dimitrispapanotas - El Gato Pistolero 😺 🔫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fragkolias (@fragkolias) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top