Αποχωρεί από το «Happy Day» ο Παπανώτας - Πάει σε άλλη εκπομπή

Τι δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σήμερα, ήταν η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το «Happy Day» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ευχαριστήσει όλους του συνεργάτες της.

Έπειτα, έδωσε τον λόγο στα μέλη του πάνελ της, με τελευταίο στη σειρά τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος αποκάλυψε ότι δε θα βρίσκεται στην εκπομπή την επόμενη χρονιά. 

Μενεγάκη: Ποιους «έκοψε» από το πάνελ της εκπομπής της

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις, όμως, μένουν. Σας αγαπώ όλους ιδιαίτερα, γιατί έχουμε γίνει μια παρέα, όχι μόνο τηλεοπτική αλλά και προσωπική. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτά τα πέντε «happy years» τον Alpha, και φυσικά εσένα, Σταματίνα μου, που μου έδωσες την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου πεντέμισι χρόνια», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας, χωρίς να ξεκαθαρίζει τον λόγο αποχώρησής του.

Η παρουσιάστρια με την σειρά της δήλωσε πως οι λόγοι αποχώρησης του συνεργάτη της δν σχετίζονται με τις προσωπικές τους σχέσεις.

«Κάποιες φορές, κάποια επιχειρήματα και κάποιες συνθήκες διαμορφώνουν το σκηνικό, ώστε να πάρουμε κάποιες άλλες αποφάσεις», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Fay's Book», ο Δημήτρης Παπανώτας, από τον Σεπτέμβριο, θα βρεθεί στο νέο μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα προβάλλεται 12-2 καθημερινά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top