Παπανώτας: Η παρεξήγηση με την Αναστασοπούλου και η on air απάντηση!

«Θα έπρεπε να είναι προσεχτική και να ξέρει πώς χρησιμοποιούμε τη γλώσσα»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θεωρεί πως δεν ταιριάζουν με τον Δημήτρη Παπανώτα σαν χαρακτήρες, γι΄αυτό και όταν βρέθηκε καλεσμένη στη γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, απάντησε ότι δε θα ήθελε να κλειστεί μαζί του στο ασανσέρ.

Αυτή η δήλωση έφτασε στα αυτιά του Δημήτρη Παπανώτα και με διάφορα post που έκανε στα social media έδειξε πως πειράχτηκε.
Η ηθοποιός στεναχωρήθηκε με τα σχόλια του παρουσιαστή και μιλώντας στην κάμερα του Happy Day δήλωσε πως δεν τον άδειασε, ούτε τον στόλισε, αφού ο Ουγγαρέζος στη στήλη του έχει αρκετή δόση χιούμορ.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε τον λόγο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες Πηνελόπη στον κόσμο των media. Είπε μόνη της πως δεν είχαν σχέση τα δημοσιεύματα που ανήρτησα με την ουσία των λεγομένων της. Αυτό συνέβη και σε μένα Πηνελόπη. Για αυτό δε με πας. Θα έπρεπε να είναι προσεχτική και να ξέρει πως χρησιμοποιούμε τη γλώσσα. Τη ρωτάνε Λιάγκας, Μουτσινάς και Παπανώτας. Με ποιον δεν θα ήθελες να κλειστείς στο ασανσέρ και απαντάει: «Εύκολο είναι αυτό. Με τον Παπανώτα δεν θα ήθελα. Δεν ταιριάζουμε καθόλου».

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Άκου και μένα που γνωρίζω ίσως καλύτερα τη γλώσσα από την Πηνελόπη. Θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουμε συστηθεί, που δε συνέβη. Η δημόσια εικόνα μας πολλές φορές απέχει από την πραγματική. Αδικήθηκε η Πηνελόπη όπως αδικήθηκα και εγώ χιλιάδες φορές. Αλλά υπάρχει και ένα λεπτό σημείο όταν λέει πως είναι εύκολο αυτό. Αν έλεγε πως δε με ξέρει θα είχε ένα επιχείρημα. Δεν είμαι πάνα βρακάκι για να με προσπερνάνε τόσο εύκολα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top