Ξαφνιάστηκε ο Μέμος Μπεγνής: «Με σβερκώνει και μου δίνει ένα…»

Η ακραία εκδήλωση θαυμασμού και το έτερον ήμισυ!

Ο Μέμος Μπεγνής μετρά αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και έχει αρκετές θαυμάστριες. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει ζήσει πριν από αρκετά χρόνια.

«Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και μπαίνει μια κοπέλα μέσα και μου λέει «μπορώ να σε φιλήσω». Λέω «βεβαίως». Με σβερκώνει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο ασύλληπτο», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει ηθοποιούς να λένε ότι πριν την οικονομική κρίση έπαιρναν πολλά χρήματα. Ισχύει κάτι τέτοιο και στην περίπτωση του Μέμου;

«Δεν έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, έχω φτάσει κοντά όμως. Βγάζαμε πάρα πολλά χρήματα τότε και δεν τα εκτιμούσαμε κιόλας», δήλωσε και πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει στο «για πάντα μαζί»: «Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο για πάντα, για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου φαίνεται αδιανόητο. Έχω βρει το έτερόν μου ήμισυ, αλλά κάποια στιγμή αδελφοποιούνται τα πράγματα. Μπορεί να κάνεις μια συμφωνία, εγώ θα κάνω τη ζωή μου, θα κάνεις κι εσύ τη ζωή σου, αλλά θα είμαστε μαζί. Πολύ υγιές το βρίσκω αυτό. Και είναι πολύ υγιές, δύο άνθρωποι που μένουν στο ίδιο σπίτι να κοιμούνται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες. Γιατί θα πρέπει με τον άλλον να κοιμάμαι αγκαλιά κάθε βράδυ; Εγώ δεν μπορώ να συγκατοικώ, θα πετάξω τον άλλον από το μπαλκόνι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top