Μαντώ Γαστεράτου: «Σε λίγους μήνες θα γίνω μαμά!»

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να υπήρχε έντονη φημολογία ότι η Μαντώ Γαστεράτου είναι έγκυος, αλλά εκείνη δεν επιβεβαίωνε, αλλά ούτε και διέψευδε αυτή την είδηση.

Μαντώ Γαστεράτου: Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα-Τι είπε για την εγκυμοσύνη;

Το πρωί της Πέμπτης, η παρουσιάστρια – ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο περιγράφοντας τη στιγμή που έμαθε τα ευχάριστα νέα.

«Πρώτα ο Θεός ναι. Σε λίγους μήνες θα γίνω μαμά. Είμαστε στην αρχή ακόμη, αλλά όλα καλά. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Πήγα στον γιατρό για τις ετήσιες εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε και κατά τη διάρκεια της εξέτασης μου λέει ο γιατρός “καλέ, είσαι έγκυος”. Είμαι σίγουρη πως αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Δε νομίζω πως έχω αισθανθεί τόσο μεγάλη χαρά στη ζωή μου. Ήθελα πολύ να γίνει και το περίμενα εναγωνίως, αλλά δεν είχα διαισθανθεί κάτι εκείνη την περίοδο», είπε αρχικά.

Πώς το ανακοίνωσε στον σύζυγό της; «Δεν του έκανα έκπληξη του το είπα σχεδόν κατευθείαν! Γιατί είχα κλείσει το ραντεβού στον γυναικολόγο στις 19:30 και γύρισα σπίτι στις 23:00, επειδή έπρεπε να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις. Χαμογέλασε και αγκάλιασε ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή», πρόσθεσε με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

Σε ότι αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα ανέφερε: «Επαγγελματικά… περιμένω να τελειώσει η εκπομπή “Όλα λάθος” και το συμβόλαιό μου λήγει τέλη Ιουλίου… Από εκεί και πέρα θα δούμε!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top