Φλορίντα Πετρουτσέλι: Συγκλονίζουν όσα λέει για τον θάνατο του πατέρα της

Η εκ βαθέων συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της «Μετά τα Μεσάνυχτα», ήταν το βράδυ της Τρίτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Ιταλία.

Ο πατέρας της έφυγε από το ζωή χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, όταν εκείνη ήταν μόλις οχτώ ετών. Τότε η μητέρα της έμεινε μόνη της με τρία παιδιά και έτσι,  μικρή Φλορίντα θέλοντας να βοηθήσει ώστε να σταθούν ξανά στα πόδια τους, ανέλαβε εκείνη το μεγάλωμα της μικρότερης αδελφής της. 

Ο θάνατος του πατέρας της τής άλλαξε όχι μόνο τη ζωή, αλλά και τον τρόπο σκέψης, αφού ήταν κάτι που την στιγμάτισε καθώς, όπως είπε, συνέβη σε πολύ μικρή ηλικία.

«Στα 34 μου αντιλαμβάνομαι πως είμαι ευλογημένη. Πέρασα μια ζωή μέχρι τα 18 που έφυγα από το σπίτι, που δεν ήταν και η πιο εύκολη. Όταν έχασα τον μπαμπά μου είχα μια περίεργη σχέση με τη μητέρα μου. Είχα λίγο θυμό απέναντί της, γιατί το μυαλό ενός παιδιού είναι το μυαλό ενός παιδιού. Τώρα που πέρασαν τα χρόνια λέω Θεέ μου πόσο δύσκολο είναι μια γυναίκα στα 40 να μένει χήρα με τρία παιδιά και ένα μωρό ενάμιση χρονών και να μη μας λείψει τίποτα.

Ο πατέρας μου ήταν οργανικά δυνατός οπότε άντεξε αρκετά ενώ ήταν στο τελευταίο στάδιο από την πρώτη στιγμή. Αρρώστησε ξαφνικά. Το κατάλαβε μια ημέρα που ήταν στο αυτοκίνητο και ξαφνικά ένιωθε πως δεν μπορούσε να πατήσει το φρένο. Μούδιασε το δεξί του πόδι. Πήγε και έκανε εξετάσεις την επόμενη ημέρα και του βρήκαν καρκίνο στους πνεύμονες. Μέσα σε λίγο καιρό εξαπλώθηκε παντού. Θυμάμαι έντονα τις εικόνες του μπαμπά μου με το σωληνάκι μέσα στο σπίτι. Πέθανε μετά από έναν χρόνο, ενώ η μητέρα μου κοιμόταν δίπλα του», εξομολογήθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top