«Ήξερα έξι μήνες πριν για τη σχέση της Ελένης με τον Μάκη και το βούλωνα»!

Μία πιο τις δύσκολες στιγμές της καριέρας του

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε το «παρών» στο πάρτι του περιοδικού ΟΚ! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή που είχε στη δουλειά.

Ποια ήταν αυτή; Αν έπρεπε να βγάλει στο φως της δημοσιότητας τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Πέτρος Κωστόπουλος

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν αν έπρεπε να βγάλω ή όχι την Ελένη Μενεγάκη ότι είναι με τον Μάκη Παντζόπουλο. Έξι μήνες όλοι έγραφαν πως τα έχει με τον Μάκη και όταν το έγραψα εγώ το πλήρωσα και από πάνω που το βούλωνα έξι μήνες» είπε ο παρουσιαστής.

Σε ότι αφορά το επαγγελματικό του μέλλον δήλωσε: «Του χρόνου δεν ξέρω τι θα κάνω ούτε με τον εαυτό μου».

Να υπενθυμίσουμε ότι η σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη είχε περάσει δια πυρός και σιδήρου από την εποχή του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Το καλοκαίρι του 2009 ο παρουσιαστής και η πρώην σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, είχαν πει στην Ελένη Μενεγάκη να πάει μαζί τους διακοπές στην Άνδρο, μιας και ο Γιάννης Λάτσιος είχε φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα. Λίγους μήνες μετά η Ελένη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ήταν φίλοι με τον Μάκη Παντζόπουλο, είχαν φιλοξενηθεί πολλές φορές στο ξενοδοχείο του, και τότε φαίνεται ότι η Ελένη και ο Μάκης γνωρίστηκαν.

Έκτοτε υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελένη και τον Πέτρο να έχουν ψυχρανθεί. Το 2016 η παρουσιάστρια κάλεσε στην εκπομπή της τον Κωστόπουλο και παραδέχτηκαν ότι είχαν να μιλήσουν 7.5 χρόνια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top