Άννα Ελευθερίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο Power of Love

Περίμενε ότι θα είναι η μεγάλη νικήτρια;

Ο δεύτερος κύκλος του «Power of Love» έφτασε στο τέλος του και οι μεγάλοι νικητές είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου, οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο των 10.000 ευρώ ο καθένας.

 

Μπακοδήμου: Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το τέλος του Power of Love

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @skaitv.gr • • • • • Δεύτερος νικητής του #PowerofLoveGR 2019 είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος #SkaitvGR 💖

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Power of Love (@poweroflovegr) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @skaitv.gr • • • • • Η Άννα Ελευθερίου είναι η νικήτρια του #PowerofLoveGR 2019 💖#SkaitvGR #Congrats

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Power of Love (@poweroflovegr) στις

 

Η Άννα Ελευθερίου μετά τη νίκη της στο reality αγάπης έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε αυτούς που τη στήριξαν και εξήγησε πώς νιώθει για αυτή την προσωπική της επιτυχία.

«Όταν πήρα την απόφαση να πάω στο "Power Of Love", δεν περίμενα ότι στον τελικό, θα με βγάζετε τη νικήτρια του #poweroflovegr 2!! Ευχαριστώ τον #skaitv που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία, όλους τους παίκτες.., από τον καθένα σας πήρα ένα διαφορετικό μάθημα ζωής, τα fun pages που ήσασταν πάντα δίπλα μου, όλους εσάς τα #pourekkakia για την υποστήριξη που μου δείξατε αυτούς τους 6 μήνες και που συνεχίζεται ακόμη να μου δείχνετε με τα μηνύματα σας και την αγάπη σας.. Και εσένα, που πίστεψες από την πρώτη ημέρα σε εμένα, ήσουνα δίπλα μου και δε με άφησες να τα παρατήσω!! Βγαίνοντας από το παιχνίδι, νιώθω ότι το μεγαλύτερο δώρο το πήρα από εσάς.. Μπορεί να μην βρήκα το #poweroflove μου, αλλά εσείς μου χαρίσατε τόση αγάπη και αυτό είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα, δε θα το ξεχάσω ποτέ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά η μεγάλη νικήτρια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡Όταν πήρα την απόφαση να πάω στο "Power Of Love", δεν περίμενα ότι στον τελικό, θα με βγάζετε τη νικήτρια του #poweroflovegr 2🥰!! 🙏Ευχαριστώ τον #skaitv που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία, όλους τους παίκτες.., από τον καθένα σας πήρα ένα διαφορετικό μάθημα ζωής, τα fun pages🤗 που ήσασταν πάντα δίπλα μου, όλους εσάς τα #pourekkakia για την υποστήριξη που μου δείξατε αυτούς τους 6 μήνες και που συνεχίζεται ακόμη να μου δείχνετε με τα μηνύματα σας και την αγάπη σας.. 🌠Και εσένα, που πίστεψες από την πρώτη ημέρα σε εμένα, ήσουνα δίπλα μου και δε με άφησες να τα παρατήσω!! ______________________________________________________ Βγαίνοντας από το παιχνίδι, νιώθω ότι το μεγαλύτερο δώρο το πήρα από εσάς.. Μπορεί να μην βρήκα το #poweroflove μου, αλλά εσείς μου χαρίσατε τόση αγάπη και αυτό είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα, δε θα το ξεχάσω ποτέ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ❤_____________________________________________ #poweroflovegr #skaitv #survivor #happy #love #twinflames #theend #THANKYOU #🙏 #❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Eleftheriou 🇨🇾 Youtuber 🎥 (@annaeleftheriou.cy_official) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top