Ποια παρουσιάστρια αρνήθηκε πρόταση του Λιάγκα για τη νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Γιατί είπε το μεγάλο «όχι» η Σταμάτη - Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Έτσι σχολίασε η Ντέπυ Γκολεμά τη συμπεριφορά του ΑΝΤ1 στον δημοσιογράφο/παρουσιαστή

Όπως σας γράψαμε αποκλειστικά στο Star.gr την περασμένη Τετάρτη, ο Γιώργος Λιάγκας πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και τα έχει βρει σε όλα με τον ΣΚΑΪ, αναμένοντας να πέσουν και τυπικά οι υπογραφές. 

Αποκλειστικό - «Έκλεισε» ο Λιάγκας στον ΣΚΑΪ απέναντι από τη Σκορδά!

Ο παρουσιαστής συμφώνησε προφορικά με τον σταθμό και θα βρεθεί «απέναντι» από την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αφού η εκπομπή του θα ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάζει ο Γιώργος θα ανήκει στην κατηγορία του λεγόμενου «infotainment», συνδυάζοντας την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

«Δεν είναι ο Λιάγκας στην τηλεόραση; Ευτυχώς!»: Ποιος το είπε;

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζεται να «κλέψει» της αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά, Ελεάνα Τρυφίδου, με την οποία υπήρξαν για χρόνια φίλοι και συνεργάτες.

Με Σταμάτη στο πλευρό του;

Το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star.gr, λέει ότι ο παρουσιαστής αλλά κι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, έκαναν πρόταση στη Σάσα Σταμάτη για να είναι συμπαρουσιάστρια του. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η πετυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αρνήθηκε την πρόταση, με τον τηλεοπτικό σταθμό να αναζητάει τη γυναίκα που θα πλαισιώνει τον παρουσιαστή. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σάσα Σταμάτη, μετά το τέλος της εκπομπής «Οoh la la!», συνεχίζει κι ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού και πληρώνεται κανονικά.

Αναμένουμε να δούμε αν θα αξιοποιηθεί ως παρουσιάστρια σε κάποια άλλη εκπομπή του ΣΚΑΪ, ή θα βρεθεί σε νέο τηλεοπτικό σταθμό. Το σίγουρο είναι ότι δε θα βρεθεί στο πλευρό του πρώην συνεργάτη της! 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top