Elif: Για ποιο λόγο χτύπησε τη Μελέκ ο Σουκρού!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο τη Δευτέρα στις 17:40 στο STAR

Η Μελέκ κατευθύνεται με την Γκιουλτσάν στο σπίτι της αλλά συναντούν στον δρόμο τον θείο της μικρής, τον Σουκρού. Είναι έξαλλος και τραβάει την Γκιουλτσάν. Όταν η Μελέκ προσπαθεί να τον σταματήσει, τη χτυπάει.

Δύο άντρες από τη γειτονιά επεμβαίνουν, σώζουν τη Γκιουλτσάν και τη Μελέκ και τηλεφωνούν στην αστυνομία. Η αστυνομία τους μεταφέρει όλους στο τμήμα. Εκεί, ο Σουκρού κρατείται και η Γκιουλτσάν μεταφέρεται σε ίδρυμα.

Η Ζεϊνέπ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Είναι εξαντλημένη και πολύ στενοχωρημένη. Ο Σελίμ είναι και εκείνος συντετριμμένος. Όλοι στο κτήμα νιώθουν άσχημα για το νεαρό ζευγάρι. Ο Κενάν ενημερώνει τη Μελέκ πως η Ζεϊνέπ έχασε το μωρό. Εκείνη πηγαίνει αμέσως στο κτήμα.

Ο Κενάν και η Μελέκ προσπαθούν να εμψυχώσουν το νεαρό ζευγάρι. Όλοι ρωτάνε τη Μελέκ τι έπαθε το πρόσωπο της αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Ελίφ φροντίζει την άρρωστη Ίντζι και η Εμπρού τις επισκέπτεται. Η Ασουμάν παίρνει άδεια για να πάει να πάρει το τηλέφωνό της.

Η Τουλάι δεν βρίσκει σωστό το γεγονός ότι η Ασουμάν λείπει συνέχεια. Όταν η Ασουμάν πάει σπίτι της συναντάει την Εμπρού. Εκείνη της λέει πως ο Κεμάλ την ψάχνει παντού και για αυτό πρέπει να είναι προσεχτική.

Η Ελίφ και η Ιντζί χαίρονται όταν βλέπουν την Ασουμάν αλλά δεν ξέρουν που είναι το τηλέφωνο της. Καθώς το ψάχνουν, έρχεται ο Κεμάλ όποιος γίνεται έξαλλος μόλις βλέπει μπροστά του την Ασουμάν και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο. Σχεδιάζει να την παντρέψει με τον Σεντάτ με το ζόρι. Η Ασουμάν είναι σε κακή κατάσταση.

Ο Κεμάλ πηγαίνει στον Σεντάτ και του λέει πως η Ασουμάν μετάνιωσε για ό,τι έγινε και θέλει να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό. Η Ασουμάν ζητάει από την Ελίφ και την Ίντζι να πάνε να ζητήσουν βοήθεια από την Εμπρού αλλά δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι γιατί ο Κεμάλ τις έχει κλειδώσει.

Όταν επιστρέφει η Τουγτσέ και δεν βρίσκει στο σπίτι την Ασουμάν, θυμώνει. Πιστεύει πως την απέλυσε η Αρζού. Τηλεφωνεί στην Αρζού και εκείνη της λέει να μην ανησυχεί και καταφέρνει να την ηρεμήσει. Η Αρζού μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ απέβαλλε και χαίρεται καθώς θα υπάρχει ένας λιγότερος κληρονόμος της περιουσίας των Εμίρογλου.

Η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Σερντάρ ξανά και ζητάει τη βοήθειά του.Ο Σερντάρ μπαίνει κρυφά στο κτήμα και μαθαίνει όλα όσα έχουν συμβεί από την Γκόντζα. Η Γκόντζα του ζητάει να τη βοηθήσει να το σκάσει.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top